Čist odklopljeno ne more bit. Jaz imam na serverju 3 zunanje diske, vsega skupaj 7 particij. Pa moram rečt, da mi kar najde stvari, ki jih iščem. ( OSX 10.6.8 )
Je pa stalno vse vklopljeno na firewire.
| Iskanje na zunanjem disku - ne deluje | |||||
Čist odklopljeno ne more bit. Jaz imam na serverju 3 zunanje diske, vsega skupaj 7 particij. Pa moram rečt, da mi kar najde stvari, ki jih iščem. ( OSX 10.6.8 )
Je pa stalno vse vklopljeno na firewire. |
|||||
Koliko časa pa traja, da ti najde? So rezultati takojšnji ali traja nekaj časa, da ti jih prikaže?
|
|||||
mam diske že kar nekaj časa in sta včasih priklopljena po par dni... ampak do sedaj zadeva ni in ni delovala mi je pa čudno da se je treba "poigrat" v terminalu in da ni kakšne bolj enostavne opcije da usposobiš indexiranje zunanjih diskov... pač za tiste ki se še bodo s tem ukvarjali v prihodnje |
|||||
Ko hočem iskat po zunanjem disku, mi napiše indexing in to dela v nedogled. Mavericks.
Obstaja kakšna rešitev? Safe mode in verify disk permissions ne pomaga. |
|||||
_________________ |
|||||
Ok, tole sem upošteval, sedaj pa sem maßino resetiral in je situacija ista. A moram to vsakič?? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |