Pa smo se ga le včakali!
V Cydiji je na že na voljo!!!
LP Norbert
| SwirlyMMS 1.2 končno izšel za iPhone 2.x | |||||||
Pa smo se ga le včakali!
V Cydiji je na že na voljo!!! LP Norbert |
|||||||
Končno pa res ja
Čeprav sem plačal prejšnjo verzijo, bo potrebno plačati ponovno, sedaj si lastim iPhone 3G, prej imel iPhone prve generacije in licenca ni prenosljiva, se zapiše v iPhone. |
|||||||
Ja licenca ni prenosljiva, ker pogleda tvojo serijsko št. telefona. Meni dela ker nisem menjal telefona, mi je takoj, ko sem inštaliral Swirly-ja pa klikno na get demo napisalo, da je veljavna licenca. Sicer pa 2 € za tak program - Boomba !!!
LP |
|||||||
Mal vec kot 2€ pa je... licenca je namrec 8 U$D .... kar pride ta trenutek 5,81€ ...
Verjetno se sicer da tudi prenesti, samo je treba pisat avtorju. Jaz sem kar se enkrat placal licenco... |
|||||||
Se opravičujem 2€ + 1 Burek Koliko burekov je pa iPhone koštal??? Hočem reči, da ni nekaj dragega za en program! |
|||||||
Seveda ni drago, vendar zakaj bi še enkrat plačal? Če se da kako zmenit oz. prenesti licenco še toliko bolj. Ima Matts pod FAQ vprašanje, zakaj stane samo toliko? Odgovor: zakaj pa ne? |
|||||||
nimam iphona, pa me zanima whats the fuzz about, a ta program omogoca posiljanje MMS-ov?
|
|||||||
In prejemanje. LP -J |
|||||||
ojoj, jaz imam na vseh telefonih od nokie 3510 naprej to funckijo, pa ne vem ce sem poslal 10 MMS-ov v celem tem obdobju, pa se to zadnjega 3-4 leta nazaj.
no sem pa vseeno vesel za vas, da boste laho MMS-ali na veliko lp, M |
|||||||
Hvala. LP -J |
|||||||
Jaz imam Mobitelov paket 33 in imam 33 SMS sporočil gratis in 33 MMS sporočil gratis. ko napišem 33 SMS sporočil, pol začnem pisat samo MMS-e (Besedilo). V tem je fora. |
|||||||
Super zadevca tale swirly sem ga že plačal včeraj v manj kot minuti sem dobil potrdilo in aktiviral zadevo
|
|||||||
Se opravičujem, ampak nikjer ne najdem kako se to registrira oz. kako se plača programček in ali lahko plačam z navadno bančno kartico?
|
|||||||
Ne gre odpri si račun na pay pal.
Pol idi v swirly in izberi opcijo buy te bo preusmerilo na eno stran kjer še enkrat potrdi buy gumb te bo popeljalo na paypal tam se vpiši v obstoječ račun v manj kot minuti boš prejel obvestilo o plačilu na mail ki ga boš navedel in tudi tako obvestilo swirli-a da so prejeli plačilo in da naj kr aktiviraš aplikacijo tako da jo ponovno odpreš ponovno stisneš buy in imaš tam opcijo activate press in magic!!! |
|||||||
Sploh ni treba nic cakat na mail Zadeva je avtomatizirana... in takoj, ko potrdis placilo preko PayPala, ze lahko kliknes v Swirlyiju na Activate in zadeva dela... |
|||||||
Res jest,nikjer pa seveda nisem rekel da mora počakat!!
Razen potrdila pay pal-a |
|||||||
loh bi ga prestavu na appstore
|
|||||||
Ne more... ker ima Apple prestroga merila... in ta aplikacija ne ustreza tem pravilom... |
|||||||
|
|||||||
Kako ga pa namestiš oz. kaj je potrebno narediti da bo craked, ker tista pisava na ruski strani mi ne pove kaj dosti
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |