| iLeso je napisal/a: |
| Super da so letos izdali siri |
Sam škoda da ne odpira aplikacij, recimo odpri safari, odpri messagaes, odpri setting, to ne laufa, upam da bodo kmal tud to vklučl
| Touchscreen rokavice | |||||
Sam škoda da ne odpira aplikacij, recimo odpri safari, odpri messagaes, odpri setting, to ne laufa, upam da bodo kmal tud to vklučl |
|||||
žmen tud ne _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
no tega nisem vedo, ker nimam 4s _________________ Lp, Miha |
|||||
|
|||||
lepo lepo ! mogoče celo nabavim
|
|||||
Kupljen 1 par
Da vidim kako se obnese tole |
|||||
Imam nekaj podobnega iz eBaya pa moram rect, da se kr obnese...
Placal sem pa mislim da...7 USD. Lpp |
|||||
Js tud obolevam, k si morm rokavice dol dajat.. Tko da vcasih ga dam kar na potiho, pa pol pogledam, k sm kje v notranjosti..
Se eno vprasanje; k pozim zelo rad pohajkujem po snegu, se na telefonu nabere ful rose... Mislim res, ful. A me mora bit kej strah zarad tega, a je lahko kej narobe? Se na notranji strani tud nabira ali je zadeva dost zaprta mislite? A bi bilo bolje, ce ga v vrecko zavijem? |
|||||
mislim da ta "rosa" ni problem. Se mi to dogaja vedno ko grem bordat, pa do zdaj ni bilo še nobenih problemov, ne s 3GS, ne s 4ko.
|
|||||
|
|||||
Touchscreen rokavice sm vidla v Galeriji Emp, enkrat decembra, usnjene, pri prstih neka posebna tkanina (pojma nimam kako se imenuje).
|
|||||
Kakšna je ta "tkanina" ki je na rokavicah in omogoča touch screen?
Potreboval bi je namreč en kos, da si jo nalepim na ene druge rokavice. LP Blond |
|||||
Ima kdo izkušnje s kakšnimi usnjenimi rokavicami, ki dobro delujejo na touch?
Tiste kitajske barvne ki so v prodaji na več mestih so sicer popoln drek (raztrgane po 3 dneh uporabe, štrlijo nitke iz šivov, izgledajo obupno,..). Sem pa to zimo za tem nabavil Touchscreen rokavice OX slovenske izdelave in moram reči da sem bil zelo zadovoljen. |
|||||
Je mogoče kdo probal tele - http://privoscite.si/slovenija/2918/51-popusta-na-touch-screen-rokavice-prejmite-se-darilo-touch-screen-pisalo-v-vrednosti-10-00-eur-postnina-vkljucena/ .. ?
Hvala in LP |
|||||
Zima je spet tukaj in me zanima ce kdo od vas uporablja touch rokavice in katere se danes najbolj splaca nabavit, hvala
|
|||||
|
|||||
Ve kdo za kakšne rokavice S velikosti, kjerkoli gledam vse M
|
|||||
Tisti, ki imate MUJJO rokavice.
Ali imate XL? Ker imam precej velike roke - dolge prste - predvidevam, da je bolje vzet XL. |
|||||
|
|||||
Je od zadnje objave kaj novega v ponudbi?
Ve kdo za kakšno akcijo, popust? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |