| MaTiCeK je napisal/a: |
| Sem poklical, delajo obojni isto kot v tujini. To je mejnik za slovensko Apple skupnost! Pomoje iPhone prihaja fantje. |
Mejnik že, ne pomeni pa, da bomo v tem letu dobili iPhone. Morda naslednje leto. Upajmo, da se motim.
| Pro Servis (FMC Group) je sedaj uradni serviser za iPhone .. | |||||||
Mejnik že, ne pomeni pa, da bomo v tem letu dobili iPhone. Morda naslednje leto. Upajmo, da se motim. |
|||||||
ali pa so samo dojeli da je že dovolj iPhono v v sloveniji in se jim tole splača delat...
|
|||||||
Na FBju od EPLja je nekdo vprašal, če potemtkem pride tudi iPhone v Slo, in so mu odgovorili, da pride.
|
|||||||
kot so že neštetokrat rekli pri simobilu in mobitelu...
|
|||||||
ma ne bit tak pesimist
|
|||||||
Nič pesimist, samo realist.
|
|||||||
točno tako kot je Zee rekel.
|
|||||||
..pride že mogoče nekoč, a bodo cene verjetno take, da bodo "italijanski" prišteli + 100 EUR...
|
|||||||
+1 |
|||||||
Preverjeni moji podatki, tebi na veselje sem pa poklical tudi na njihovo številko oz. eno izmed pa sem po veliko klicih priklical neko deklico, ki je spraševala 4 minute... odgovor pa je bil, da naj ga nesem popravit tja kjer je bil kupljen. Zgleda, da mam še vedno prav, seveda pa vsakič preverim če se kaj ne motim |
|||||||
Po mojih izkušnjah je PRO SERVIS najbolj poden servis v Sloveniji. Močno vam odsvetujem, da karkoli date popraviti k tem šalabajzerjem!
V kratkem bom odprlu kar svojo temo v kateri bom delil svoje izkušnje s temi nesposobneži na PRO SERVISU!!! |
|||||||
BRAVO! Očitno nisem sam! Nevem sicer zakaj me je tvoj post razveselil, vendar zdaj vem da niso poskušali nafu** samo mene. No, to sem vedel že prej. http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=33976&start=60 Kakšno imaš ti izkušnjo? _________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch |
|||||||
Mam kr dost za napisat o teh šalabajzerih na PRO Servisu tako da bom jutri odprlu novo temo v tej pa dodal le povezavo. Drugače imajo pa poden podna - odzivnost, odnos do strank, kvaliteto storitev... ma ni da ni. Res, s tako poden firmo v življenju še nisem imel opravka. Pa to leti tudi na FMC d.o.o pod katero Pro drek... oprostite, servis spada. Za vse ostale pa - samo stran od njih!
Odsvetujem tudi nakup v i-store.si, ker je del FMC-ja, prodajajo storitev Pro Servisa in tudi njihov odnos je daleč od dobrega. Če boste kaj kupili na i-store.si in se bo pokvarilo bo naprava pristala v rokah šimpanzov, joj, serviserjev mislim in potem gorje vam... Ko pomislim kaj vse so počeli na Pro Servisu kar ne morem verjeti, da lahko obstajajo takšni nesposobneži... ![]() Nazadnje urejal/a macbook pro Pet 06. Dec 2013 14:09; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
Po nedavni izkušnji se strinjam z vsem kar je o tem servisu slabega napisano
|
|||||||
Mene bolj zanima kakšna "rit" se registrira samo zato, da lahko pljuva.
Sam imam s Pro servisem samo pozitivne izkušnje. |
|||||||
Mogoče pa nekdo želi pomagati s tem da pove svojo zgodbo z omenjenim servisom… zato pa ja še ni rit…
Saj je ta forum namenjen deljenju izkušenj… tudi negativne so dobrodošle…. |
|||||||
Mogoče nekdo ki je mislil da je kupil vrhunski izdelek s prav tako vrhunsko podporo ki pa se izkaže za larifari ko jo res potrebuješ |
|||||||
No, v isti koš nas ne use metati ..
Vrhunska podpora je že, ampak na drugih lokacijah ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
Pucko koliko bi me prisla menjava stekla na miniju?:)
Na proservisu so mi na to vprasanje odgovorili, da moram prinesti in da morajo "primer" posredovati zavarovalnici. A je tako tezko povedati ceno?! |
|||||||
Lahko na "oko". Da priblizno vem kje sem:)
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |