NOVI če je enota ZAMENJANA kot CELA!
OBNOVLJEN, če so zamenjani samo POSAMEZNI DELI (velja po novem samo za 5s in 5c) ---> glej novičko na začetni strani Jabuk.si
| iPhone servis SLO | |||||
Še enkrat:
NOVI če je enota ZAMENJANA kot CELA! OBNOVLJEN, če so zamenjani samo POSAMEZNI DELI (velja po novem samo za 5s in 5c) ---> glej novičko na začetni strani Jabuk.si _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Scrol cca. 10 postov gor |
|||||
Evo No. 1....
|
|||||
Madonca, spet korenine |
|||||
Je kdo že dal iPhone 5s v garancijsko popravilo (kupljen izven Slovenije)? Koliko se čaka na novega/popravilo? Puck0, ti imaš najbrž informacije s prve roke.
|
|||||
Pri 5s veljajo nova garancijska pravila servisa.. Si pogledal? lahko se menja cela enota ali pa posamezen del..
Sicer pa ne cakas vec kot teden .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Vem, hence novo/popravilo. Hvala za odgovor |
|||||
Je kdo že nesel iphone 5 na garancijo zaradi ugašanja pri 20% baterije?
_________________ iPhone 15 PRO MAX iPad PRO M2 iPhone 8 iPod Nano 7 Watch SE |
|||||
@MedusasPath: jaz sem nesel iPhone 5s, kupljen v USA na servis EPL (no, tam sem se spoznal Pucka, malo podebatiral, pogledal novega iPad Aira) in, ker je v mojem primeru slo za menjavo enote, so me poklicali ze naslednji dan, da me telefon caka
Torej, kar se odnosa tice... recem lahko samo Svaka cast EPL! |
|||||
Jih je blo kar nekaj.. Beri malo tole temo. |
|||||
Hvala za odgovor. Kaksno hibo pa je imel telefon? |
|||||
Imel je težavo v displayu - flickering.
Ko si ga odklenil, je display zablinkal ob robovih. Lp, |
|||||
Imam še eno uprasanje, in sicer kako je z odklepom če dobiš drugi telefon na garancijo? Moj je bil kupljen na simobilu nato odklenjen ker uporablam mobitel ali bo telefon odklenjen ali ne?
_________________ iPhone 15 PRO MAX iPad PRO M2 iPhone 8 iPod Nano 7 Watch SE |
|||||
Meni so tudi menjali na emonagram servisu Simobilovega iphona, kateri je bil odklenjen naknadno in sem tudi iz servisa dobil odklenjenega.
|
|||||
Če je bil odklenjen, ko je romal na servis,boš dobil nazaj novega in seveda odklenjenega... _________________ |
|||||
Zanima me, če se na vseh omenjenih servisih (Emonogram, Proservis, EPL) enako obravnava problem z gumbom za vklop. A povsod dobiš nov telefon, ali kje popravijo/zamenjajo samo gumb?
Zanima me tudi, če to, da je okrušen po robovih vpliva na garancijo? LP |
|||||
Emonagram je le servis za SiMobil-ove iPhone in mogoče še kakšne. Drugače pa je pri autoriziranih serviserjih možna menjava le "part for part" oz. odvisno od modela: http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=44935&highlight=wur |
|||||
Z današnjim dnem je Apple EPL-ju kot Apple Authorized Service Providerju razširil avtorizacijo za garancijska in izven garancijska popravila iPhone 4S.
Tako lahko ta trenutek v EPL-ju garancijsko ali izven garancijsko popravljate: -iPhone 4S -iPhone 5 -iPhone 5C -iPhone 5S Worldwide garancija, torej velja za izdelke kupljene kjerkoli na svetu, razen v Sloveniji, izjema so kupljeni pri Telekomomu Slovenije (4S, 5S in 5C) |
|||||
Hudobija!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Kaj to pomeni, da za iphone 4s velja tudi sur po novem pri EPL?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 43, 44, 45 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |