Halcom in Abacom
|
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 20.11.2013 13:50:22 Halcom in Abacom |
|
Imam težave z halcomovim certifikatom, namreč nikakor ga ne morem namestiti,...
Dobil sem USB kartico in ker vem, da ne deluje na Mac-ih sem inštaliral VirtualBOX in Windows 8 32 bit.
Vstavim kartico in po navodilih bi se moralo odpreti okno za najdene USB naprave in namestitev gonilnikov,... ampak se to ne zgodi. Dobro, grem na gonilniki.halcom.si in namestim nek program, ampak kako pa dalje? Še vedno nič,...
Pišem na njihovo podporo, razložim vse, in vse kar dobim od njih je "Tega ne podpiramo."
Iskal sem po forumu, videl da nekaterim delajo kartice na macu, drugim spet ne,... kako pa je z temi USB sticki? Ima kdo rešitev?
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Skyfall |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 20.11.2013 14:06:13 Re: Halcom in Abacom |
|
sicer z dotičnimi zadevami nimam izkušenj, sem pa pred časom na VMware laufal osX na pcju, in če si priklopil usb device, ga je avtomatsko zaznalo na windowsih in ne na virtualki, zato si moral v VMware nastavit, da ti ga preklopi na virtualni sistem, tako da probaj kaj v tej smeri
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: LJ |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 20.11.2013 14:48:09 Re: Halcom in Abacom |
|
spekter je napisal/a: | Imam težave z halcomovim certifikatom, namreč nikakor ga ne morem namestiti,...
Dobil sem USB kartico in ker vem, da ne deluje na Mac-ih sem inštaliral VirtualBOX in Windows 8 32 bit.
Vstavim kartico in po navodilih bi se moralo odpreti okno za najdene USB naprave in namestitev gonilnikov,... ampak se to ne zgodi. Dobro, grem na gonilniki.halcom.si in namestim nek program, ampak kako pa dalje? Še vedno nič,...
Pišem na njihovo podporo, razložim vse, in vse kar dobim od njih je "Tega ne podpiramo."
Iskal sem po forumu, videl da nekaterim delajo kartice na macu, drugim spet ne,... kako pa je z temi USB sticki? Ima kdo rešitev? |
A ti dela kaka druga USB naprava.
Pomoje je treba virtualcu posebej povedat, katere porte lahko uporablja.
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 20.11.2013 14:59:30 Re: Halcom in Abacom |
|
A veš morda kako se to naredi? Gledal sem neke YT videe, ampak ne vem točno,...
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 20.11.2013 15:19:32 Re: Halcom in Abacom |
|
Meni je delala kartina na xp preko parallels, potem sem zamenjal za usb in prav tako deluje na xp in win 8/32. Ni pa meni tudi nič javilo da je najdena nova oprema .... vsaj na osmici ne za xp se ne spomnim več. Enostavno sem namestil gonilnike iz halcomovegga cd-ja in še to za eno staro verzijo katero sem potem nadgradil na zadnjo .....ker pač nove polne verzije ne moreš nikjer sneti ampak moraš naročiti novo.
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 20.11.2013 23:08:03 Re: Halcom in Abacom |
|
Aha, Tudi če vstavim CD, mi ne zazna nič,... sicer sem jim pisal še na mail in dobil Hal E-Bank/Personal povezavo, ki naj ne bi bila vredu, ampak deluje,... nevem jutri še 1x probam vse skupaj pa da vidimo kaj bo,... vsekakor javim, da bodo drugi vedeli za dalje.
|
 |