| Find My Friends - Apple APP | |||||
Ne sem zrihtal sem prehitro povprašal, na ipadu sem v nastavitvah naštimal da mi prikazuje samo od iphona lokacijo (active device)…
![]() _________________ |
|||||
Pozdravljeni,
Mene zanima kako bi dodal iphone od punce v aplikacijo find my iphone na mojem iphonu? Lp _________________ http://www.bolha.com/uporabnik/pimzek MacBook 12" (2017) iPhone X 256GB Black Apple Watch Series 3 |
|||||
_________________ |
|||||
Ups. Zgresil temo!!
upsss, ni panike _________________ http://www.bolha.com/uporabnik/pimzek MacBook 12" (2017) iPhone X 256GB Black Apple Watch Series 3 |
|||||
malce drugačno vprašanje:
Obstaja morda kaka univerzalna aplikacija, ki bi takole povezovala iPhone in android telefon? |
|||||
|
|||||
to bo to , HVALA Jest
|
|||||
Končno update za iOS 7
|
|||||
ful hudo zgleda
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
.. a to sploh se kdo uporablja?
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Jp…
_________________ |
|||||
Ja:)
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Da.
|
|||||
Vsak dan
|
|||||
Na kak nacin pa koristite app ? Me zanima resno.
|
|||||
Ej mene tudi! Res ne vidim pointa v APPu? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Sledenje ženi. In ljubici. In ta dobri (ful hudi) prjatelci od ljubice.
|
|||||
zakaj pa da ne bi uporabljali?
|
|||||
Da pravocasno ugotovis kdaj so te razkrinkale |
|||||
Jaz imam notri celo družino (tisti ki so na iOS). Če ne vidite uporabnosti vam je tožko razložit samo jaz uporabljam, da vidim kje se kdo nahaja pa da si nastavim notification kdaj gre punca iz službe in vem da me čez 5 minut pobere, da zaključim recimo. Pač ne rabiš vsakič klicat ljudi "ej kje si"?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |