Nakup iz tujine? | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Hehehe...zaj si me nasmejal...ja seveda...orginale pri nas tak težko dobi pa cena je 300€... ![]() Te pa sem naletel na to stran pa bi jih naj dobila za 112€ + free shipping worlwide...vsaj tako piše...zato pa preverjam, če je ok... |
|||||
![]() |
|||||
Hvala. |
|||||
![]() |
|||||
seveda pod rubrikami "about us" in ostalimi ni nič, "contact us" je pa itak samo mail, nikjer ni razvidno kdo stoji za tem. Spletna trgovina mora imeti itak svojo spletno stran porihtano, saj je to njihov posel, pri tej strani se vidi da ni najbolj kvalitetno narejena.. pisna napaka na prvi strani za rubriko woman.. piše womne... Cene.... utopija..... moje mnenje je prste stran ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Pa opazil sem, da so prav si artikli znižani...malo čudno. |
|||||
![]() |
|||||
Prste stran. |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Saj zato mi je bilo sumljivo...ker cene za ugice so bolane...rada pa bi imela originalne in ne tiste.... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
http://whois.domaintools.com/tigerfest.co.uk
Če jaz prav zastopim je tale stran od 4.11.2013. Zdaj ali so čisto na frišno začeli biznis ali pa je nekaj čudnega. Poglej če imajo kaj za 5€ pa jih reskiraš, da vidiš če je kaj ali je samo nateg. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Mogoče delamo krivico, samo cel splet okoliščin je malo čuden. Počakaj še kakšen mesec. Lahko da se napake odpravijo in imajo samo kakšne poporodne težave. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |