Z nekaj popravki je izsel novi firmware. Ali opazite izboljsave?
Lp
J
| iOS 7.0.4 | |||||
Z nekaj popravki je izsel novi firmware. Ali opazite izboljsave?
Lp J |
|||||
Prosim, da se držimo teme!
Update vržem gor kasneje, pa da vidmo ... _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Naložil na moj i4 in dela hitreje kot i5s
|
|||||
Marija, sem dal update, pa je zadeva mlela v nedogled. Sedaj se mi pojavi na zaslonu, naj povežem na iTunes. Ko povežem, mi ponudi restore, ko naredim restore, ni nič (mi znova ponudi restore).
Se komu sanja, kaj moram narediti? // Očitno mi je vendarle uspelo poštimati tole. Nazadnje urejal/a pohistvo Čet 14. Nov 2013 21:36; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Men se tut zdi, da moj i5 dela super hitro, vsaj 2x hitrej kot prej |
|||||
Tudi 5S je bolj odziven.
|
|||||
Kaksni pa so popravki? Nisem nasel....
|
|||||
Meni je tudi brickal iPad-a 3, tako da je bil potreben restore. Potem je tudi upgrade šel. Na i5s brez težav. |
|||||
"Secondly, in Spotlight, the device's internal search engine, Apple has brought back the ability to search Google and Wikipedia from the results. The two services were removed when iOS 7 was first released in mid-September. "
To mi je vsec.... |
|||||
a ce mam namen jailbrejkat ipada raje se pocakam preden dam na704?
|
|||||
Tole sm pogrešal, da lahko iščeš tudi po Google direkt iz Search
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Še vedno treba tapnit search web
|
|||||
True! 😁
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Nekako logicno glede na to da je google...
|
|||||
Imam občutek, baterija drži dlje.
|
|||||
Fail, pri meni isto _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Baterija je nenormalno dobra opažam (95%, usage 1h10m) _________________ Lp SimonL Apple iPhone 16 Pro 128Gb |
|||||
Na i4, 82% usage 2h pa nekaj minut.
|
|||||
Sem z strahom namestil nov update, saj je po zadnje
na puncinem 4s prenehal delovati wifi in bluetooth! No moj 5 se vedno deluje! Apple naj bolj pazi s temi updejti, saj je ogromnim uporabnikom to unicilo telefon! |
|||||
Software update ti zelo težko UNIČI telefon
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |