Če se pripelješ do Kranja, lahko odreževa...
Nazadnje urejal/a urosbe Pon 09. Dec 2013 11:17; skupaj popravljeno 4 krat
| microSIM, nanoSIM, ... | |||||
Če se pripelješ do Kranja, lahko odreževa...
Nazadnje urejal/a urosbe Pon 09. Dec 2013 11:17; skupaj popravljeno 4 krat _________________ www.cekarcek.si - spletna trgovina z izbrano ponudbo pametnih gadgetov Netatmo, Wahoo, DoorBird,... GoPro kamere in dodatna oprema |
|||||
Zihr majo v Simobilu.... |
|||||
Ok, ker sem lenuhar (tudi čas animam) in se mi ne da vseh postov brat bi rabil naslednje:
sim cutter iz micro sim na nano sim (tušmobil kartica). Kje dobiti?? Vem, lahko grem k njim in mi oni obrežejo, samo telefon je kot darilo in ker je tisti dan praznik (hmmm le kateri dan je to? |
|||||
Živjo!
pozna kdo koga, ki se "uradno" ukvarja z obrezovanjem mikro v nano? Zaželjeno lj.... hvala, lp |
|||||
Tvoj mobilni operater.
|
|||||
tam mi dajo novo za 10 eur...recimo da zaradi določenih razlogov iščem drugo varianto mimo operaterja...
|
|||||
Ce imas sedaj microSIM, bo verjetno boljsa resitev, da vzames pri operaterju nanoSIM in to seveda placas... Ker je zelo velika verjetnost, da po obrezovanju ne bo vec delovalo. Razlika pri velikosti je majhna in pri rezalinikih je ponavadi tako, da SIM kartica malo "plava" notri... in ce bo le malce v napacnem polozaju, ko bos obrezal, ne bo delovala... Sam imam oba rezalnika (SIM v microSIM in SIM v nanoSIM) ... pa sem imel pri obrezovanju microSIM v nanoSIM toliko problemov, da tega nisem vec pocel nobenemu... Lahko sicer posodbim rezalnik... vendar rezal ne bo jaz... Od petih SIM kartic, ki sem jih obrezal, tri niso vec delovale |
|||||
Imam sim - rezalnik(micro/nano v enem) iz dx.com za caa 4-5€ .. Do sedaj so po obrezovanju vse sim kartice delovale brez problema, tako mikro kot nano. Pri mojem rezalniku je tako, da moram navadno sim najprej izrezat v mikro, sele nato v nano. Ne smes predolgo cakat (zelo na hitro in natancno je potrebno vse skupaj speljat). Je pa res da mores bit ze po naravi praktik in ne teoretik, takrat teh tezav, ki si jih navedel ni! _________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||
Meni so do sedaj (pri telekomu) 2x menjali sim brezplacno! Pravilen pristop dela cudeze _________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||
Tudi meni so brezplačno menjali pri Telekomu, tako da niti nisem vedel, da je za plačat. Pri Tusmobilu pa so mi brezplačno odrezali z rezalnikom in dela bp. |
|||||
Jaz imam pa dva... enega ze od prej iz SIM na microSIM.. in enega, ki sem ga nabavil kasneje in je iz SIM na nanoSIM... tako da moram najprej dat microSIM v kaksen adaptercek in potem narediti nanoSIM... Saj lahko, da je kaksnen drug rezalnik kaj boljsi... Jaz sem napisal svoje izkusnje s tem, ki ga imam |
|||||
Jaz sem tri microSIM s škarjami, olfa nožem in pilo obrezal... vse so delale BP. Vse se da... le previdno in potrpežljivo moraš rezati.
|
|||||
Imam iste rezalnike kot @Jest in prav tako iste izkušnje. Iz micro v nano ne režem, oz. je zajebano.. Sicer pa kot si rekel brencho tudi meni so menjali ze dvakat brezplacno odvisno je kako pristopis, ce malo se pojamras in je.. Sicer pa pri 700e gledat na 12e je malo mimo, lp |
|||||
Meni so jo na vseh stevilkah menjali brezplacno. Nisi ti kriv da si menjal telefon pa potrebujes novo simco. Tako da lep pristop pa ne bo treba odstet 12€. Drugace pa kot je napisal GPC17 pri 700€......
|
|||||
Kdo pa je kriv, da si menjal telefon? Pri Mobitelu ali Si.mobilu se da dobiti tudi brezplacnomenjavo SIM kartice... Pri Tusmobilu ali T-2 pa nisem se od nikogar slisal, da bi jo dobil brezplacno ... |
|||||
Če kateraga zanima z čem izrezujem sim-kartice, klikni TUKAJ
_________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||
Uporabnik ni kriv da ima (primer: iPhone 5+) režo za NANO sim. _________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||
Operater pa se manj ... |
|||||
Hm....takole "čudno" razmišljanje me resno spravlja v smeh...ok, recimo da uporabnik res ni kriv, da ima novi telefon nanoSIM. AMPAK!!! Ali je operater, apple, samsung.... kriv, da se ti izmišljuješ in kupuješ nov telefon? Obdrži starega in teh problemov ne bo. Nikjer ne piše da ko pride ven nov iphone ga ti MORAŠ imeti.
Jest: dobra primerjava. Škoda le, da je prišla pol leta prepozno. Takrat sem namreč menjal TV in seveda moral nabavit novo omaro. Če bi prej tole prebral, bi poslal zahtevek na telekom in prihranil sto evrov. In ne pisat take neumnosti, oziroma prej opozori, da se nekam primem preden berem, da ne padem s stola od smeha. |
|||||
Glede na to da das operaterju na mesec minimalno primer 25€, na leto 300€ ..jim skoraj da nebi smel bit problem menjat sim brezplacno. Oni z temi menjavami sim kartice ne morejo imet nevem kaj dosti stroska! 12€ je vseeno veliko za tak koscek plastike! Aja pa mislim, da RTV ne izdeluje/prodaja tvjev. Nezrela primerjava. _________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |