ej še enkrat hvala, tole je že nameščeno na compu in mam za spomin
Nazadnje urejal/a Puck0 Sre 13. Nov 2013 10:27; skupaj popravljeno 1 krat
| Osvežitev Jabuk.si | |||||
btw: bi se dobila mogoče na kavi / kosilu, da se resno pogovoriva za re-design našega logotipa?
ej še enkrat hvala, tole je že nameščeno na compu in mam za spomin Nazadnje urejal/a Puck0 Sre 13. Nov 2013 10:27; skupaj popravljeno 1 krat _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ma se bom enkrat na EPLju oglasu. Se mi zdi da sem bil nazadje polet enkrat. |
|||||
no dej, pa dorečeva kakšno okoli logotipa ..
sej vse lepo in prav, ampak se mi zdi, da potrebujemo en "svež veter! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Zakaj bi menjali logotip? Da bi naredili tako "traparijo", kot jo je naredil Telekom, ki je ukinil znamko in logotip, ki je bil zelo prepoznaven z necem, kar je "skrpucalo" ... in se obenem asociira na logotip centra za raziskave samomorov >> http://www.iam.upr.si/sl/enote/samomor ![]() |
|||||
Premik na nov forum, pa osvežitev, ne zamenjava z novim .. sej guideline je lahko isti
ojooooooj, tole s telekomom! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Res je to, kar pravi Jest, menajava logotipa neke ustaljene znamke, je večinoma samomor...
|
|||||
Ne govorim o menjavi, ampak o osvežitvi
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
It's the same thing ! |
|||||
Menjava --> nov logo
Osvežitev --> mogoče malenkostna korekcija obstoječega _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
@Photopress naredilo se bo to, kar je potrebno za nadaljno delovanje Jabuk.si, predvsem pa sirjenje in boljso kvaliteto.
Glede zamenjave logota, Jabuk.si definitivno rabi novega, ker ta leteca goreca figura ni nic od nic. Vsekakor pa jabuk.si logo ni prepoznaven, prepoznaven je URL naslov. |
|||||
bo treba novo temo odpret, da se te ne zasmeti? osvežitev v tem stilu? ![]() |
|||||
@kenz76 nop. To ni napredek.
|
|||||
Mislim da če se že gremo apple fan-e, nas nebi smelo bit strah novosti. Nismo blagovna znamka tega kar podpiramo, ampak smo zanesenjaki tega kar podpiramo. Ljubezen do i-napravic je razlog, da smo tukaj in tudi če bi logotip popolnoma zamenjali, bi bili (verjetno da kar vsi), še vedno tu (s tem ne mislim da ga moramo zamenjat...). Osvežitev? Definitivno sem za. Če lahko kakorkoli poamagam z idejami ali nasveti sem vam (nam) vedno na voljo. Lp |
|||||
Na vsak način naj likovno forum ostane podoben temu. Je pa komot tale aqualook marsovc iz znaka kaj drugačen.
Nikakor pa ne sme zginit okvirček z zadnjimi diskusijami v forumu. |
|||||
Predlagam, da se upostevajo vsekakor zelje uporabnikov, ampak tudi mnenja strokovnjakov, ki najboljse vedo kako in kaj bi bilo vredu. ker ce upostevamo mnenja uporabnikov le, ne bomo prisli nikamor.
Saj vemo, Apple doloca smernice, ne sprasuje dosti uporabnikov, sami vedo kaj je najboljse |
|||||
|
|||||
@haroker: lepo napisano! 👍👍👍
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
to je bil sarkazem kajne ? |
|||||
To je realnost... ne sarkazem |
|||||
@Dumber upam da je tvoje vprasanje sarkazem ...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |