Mac napajalnik | |||||
Na bolhi sem zasledil 3rd party napajalnik za pol cene novega pa me zanima če ma tudi kdo izkušnje s tem? http://www.bolha.com/racunalnistvo/oprema-za-prenosnike/baterije-polnilci/polnilec-napajalnik-za-apple-macbook-13-magsafe-60w-novo-1287395360.html?aclct=1382205956 hvala |
|||||
![]() |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
Probaj kakšen navade RTV servis, AMPAK napajalnik nikakor ne bo zgledal, ko bo odprt saj je zalit in lahko ti ga ta mojster vgradi v kako drugo škatlico ali pa ti to povije z izolirpantom. Če je problem v mag safe konektorju pol ni rešitve, lahko pa da nimaš problem v kablu ampak DC board v računalniku. Če je problem v kablu ga ne krajšaj saj potem mag safe ne dela pravilno Skratka karkol boš kiksnil in ti bo na prvi pogled delalo, se ti bo čez nekaj časa pokazalo kot "consumed" battey pa bo strošek potem napajalnik in baterija... samo v opozorilo kot to že piše Pucko ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
http://www.amazon.de/dp/B007XEMX7O/ref=pe_386171_37038021_pe_217221_31005211_M3T1_dp_1 in je vse OK že pol leta Bil pred nakupom malo v dvomih, vendar.... |
|||||
![]() |
|||||
Kitajci so itak zakon, zkaja bi plačeval a te drage apple dodatke če jih dobiš z kitajske 5x cenej in delajo, če ne delajo ti kitajci takoj pošljejo drugega. Kje pri nas bi ti takoj zadevo zamenjali? Pri nas bi komlicirali na 500 možnih načinov sam da se izognejo reklamaciji. |
|||||
![]() |
|||||
meni je polnilec crknu tako, da se mi je na stiku scufala plastika dol in zdej mi žičke ven gledajo - fact, rabim nov polnilec, ker sej še dela, ko je z izolir trakom povit, sam ga pa ne morem nikamor prenašat, kar pa je zame ključnega pomena. zanima me sam, kašne maste kej izkušnje z vsemi "neoriginal" polnilci. Eni pravijo, da bolš zasigurno odštet teh 80 eur za original, drugi, da se ne splača, ker so fejki tolk dostopni. pač, zanima me, če fejkov ne priporočate, ker ti lahko kakorkoli uniči računalnik, slabo vpliva nanj, al zato, ker majo recimo krajšo življenjsko dobo? tnx! |
|||||
![]() |
|||||
tukaj je en članek o neoriginal polnilcih...sicer v ITA ampak google translate bo pomagal. Kar berem v zadnjem odstavku, pa naj bi apple mel tudi “USB Power Adapter Takeback Program“ sam o tem to prvic slisim. Mogoce se bo kdo od kakih uradnih reselerjev oglasil...
Jaz bi raje kupil original....lp _________________ ![]() |
|||||
![]() |
|||||
_________________ A friend is someone who gives you total freedom to be yourself. (J.M.) Macbook M1 pro 14 (2021) Thunderbolt display 27 iPhone 11pro Apple TV 4th generation |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |