WoooW
| Forza Motorsport 5 | |||||

WoooW _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Ja igra bo kr huda,sam zal xbox one spet nebo podprt v sloveniji to pomeni spet uk account pa nemores vpisat kartice...

Bo pa na PS4 prisel Gran Turismo 7 verjeno sele cez kaksno leto ali dva tako se govori. _________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro  | 
	|||||

aja, jst sm dobil očbutek, da bodo spravili zadevo na iOS? Ker na 64bit i5s bi znala biti hudobija, kaj praviš?   
			_________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Ja to bi blo pa zlo hudo  
			Drugac pa ze forza 4 je zlo huda na xboxu 360. _________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro  | 
	|||||

Jaz tudi sem mislil, da bo za iOS. Samo to nekako ni smiselno. Forza je čisto v rokah Microsofta, zato mi ni jasno zakaj bi to naredili za iOS in ne za njihov lastni Windows Phone?

Ampak trailer iz Xboxa pa je svetoven. Se mi zdi, da je bolj kot ne preview kaj zmore naslednja generacija konzol. Lp  | 
	|||||

Tele letošnje konzole so zlo hude,ko sem gledal PS4 vs PC graphics comparison je res že skor enako.Tko da dele tanove konzole so zlo hude    
			_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro  | 
	|||||

kere gobe ste pa vi jedl, da ste mislili da bo forza za iOS & a mi jih lahk mal zrihtate   

| 
	|||||

Zaradi zaslužka? Zakaj Google dela aplikacije za iOS in ne samo za Android? Zakaj dela Samsung čipe za Apple?  | 
	|||||

Gran Turismo >>> Forza

nuff said _________________ Sent from my iPod shuffle  | 
	|||||

+1,ampak sicer pa je tudi Forza zelo dobra  
			_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro  | 
	|||||

sej mogoče bo tole lahko laufalo na iOS, ampak šele čez nekaj let  

| 
	|||||

Zakaj pa potem bi Microsoft svoj ekskluzivni naslov iz Xboxa naredil za konkurenčno platformo iOS, za svojo še bolj profitabilno platformo Windows pa ne? Lp  | 
	|||||

Igre za Windows da so bolj profitabilne od tistih za iOS? Zanimivo razmišljanje, samo mislim, da je zmotno. 

| 
	|||||

Primerjaj prodajo Call of Duty za PC in katero koli igro iz App Store.  

Lp  | 
	|||||

Sploh pa ocitno nekaterim ni jasno kaj dejansko pomeni ekskluziva.

Ekskluziva ni naklucje. Pomeni, da je nekdo mastno placal, da se naslov da igrati samo na dolocenem sistemu ker mu zaradi tega pomaga pospesiti prodajo, promocijo itd. Nazadnje urejal/a skika Sob 09. Nov 2013 14:20; skupaj popravljeno 1 krat _________________ Sent from my iPod shuffle  | 
	|||||

podpis pod to  | 
	|||||

če že govorimo o prodaji, mislim, da je prodaja cod za pcje zelo žalostna in živijo predvsem zardi prodaje igre za ps in xbox.  | 
	|||||

| 
	|||||

Dober marketing _________________ Sent from my iPod shuffle  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |