MBP/r in servis | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ker Bandric ne ve kako in kaj, proti komu se uveljavlja stvarna napaka, kaj je ipd mu pri tem malo pomagam a kakor je videti ima uporabnik preveč gnojnice na zalogi, vsaj kakor sedaj zelo šokiran berem: http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=32916&postdays=0&postorder=asc&start=380 Kakor sem mu/ti že v cca 40 postih povedal, ni nobene povezave med Meratorjem in EPL, preberi srečne uporabnike, ki so takoj za tabo naredili menjavo... Vztrajal si na stvarni napaki in kot vidim obstajajo pravne fore, ki jih zna samo Mercator... a kakor vidim vseeno stvarna napaka ni uspela kriv pa je po tvoje EPL... mislm... Za servis se kakor je bilo meni do sedaj znano se nisi odločil, a kot vidim v celem tem napisanem gnoju si se in celo zadovoljen z 2 menjavama displaya in 4 menjavami osnovne plošče... a vseeno zadovoljen s servisom, ki ti je to menjal pa še vedno nezadovljen z EPL, ki pa nič nima s tem, razen da sem se jaz trudil pomagati, zelo trudil. Torej tipično slovensko, nekdo priskoči, kot se spodobi za kak resen forum, ko ga nek drug član solidarno poprosi za pomoč neznanemu članu. Angažiraš se v prostem času, napišeš knjigo, litanije, vikendi prazniki... Se pravi Merkator ni naredil kar si si želel, Pro servis ti je naredil 6 menjav, za katere si se sam odločil-pustimo zakaj 6, ampak pljuvaš pa EPL z mojim trudom cca. 40 posti in nobeno relacijo med tabo in EPL. Mislim, da bo tole zrelo za obrekovanje, žaljenje in 4 oke z nekim pravnikom ker to je pa preveč, pa da vidimo kaj je posran in aroganten odnos. Zdej tuhtam, da me je že kar nekaj članov tega foruma opozorilo, da je kar nekaj tako nerazumnih uporabnikov, ampak sam se optimisti in sem se trudil a v zahvalo dobiš kup gnoja. Globoko razočaran nad nekaterimi Apple uporabniki... zelo. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() se pa tudi jaz pridružujem zgornjima postom, kako lahko eni blatite v tem primeru EPL, brez da bi napisali trdne argumente. in ce je res to kar je No.1 napisal glede pomoči, potem je res žalostno in tipično slovensko to kar je naredil bandric. |
|||||
![]() |
|||||
Pa da se vrnem k temi. Pri eplu opravil nekaj servisnih posegov, vedno korektni in profesionalni, tako da lahko samo pohvalim. Prav tako pro servis. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ampak a ni nekako preveč, da pričakuješ ta odnos in vse našteto od Merkatorja? A kupiš Ferrarija v Mercatorju-če ga pol si zgodbo že tam začel, ampak o temu pa nebi govorili. Pričakovano (najprej sem hotel napisati normalno), da tam tega ni in potem pač obtožiš tistega, ki se trudi a ne popravlja katrc in jugecov, ampak se mu gre za vsakega Ferrari uporabnika-pa čeprav kupi dobesedno v Mercatorju. |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
A to tisti iz Mercatorja ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() Sicer je znamka v Hoffer-ju Ferraarri ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ja res je edini na tem forumu k povem tko kot je in nisem henauc ali kaka pičkica ki se skriva za svojim nickom. jaz sem se odločil da bom usta zaprl da mi ne bojo vsi sral v njih drugi večina ovc pa ma gobček odprt pa kakajo not vsi če vam to paše prov pa dobr tek driska nau nikoli pošla. |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() Vsak izdelek lahko ima napako, saj delajo ljudje te stvari. Ce je kaj narobe je zato servis ali zamenjava. Enostavno kot pasulj. Sicer pa ce ti stvar ni vredna 2500 €, potem je pac ne kupis. Nisi edini, si pa eden tistih ki vidi le slabo, le negativno, ... Ce pricakujes izdelke brez napak, nisi realen. |
|||||
![]() |
|||||
Korektno, ampak pazit morš da ga ne zabijaš kar povprek, moraš najti pravega. Ko je v omenjenem primeru izdelek prišel v servis bi bil zrihtan v prvem poizkusu in to v dnevu ali dveh... ampak ... Mislim, da je kar dobra primerjava z Ferrarijem in mojstri za fičkote, ampak vsak pač sam izbira in če je tako izbral je edino nekorektno šimfati prave mojstre. Upam, da še ne veš kak kiks je če ga zabiješ na nepravo mesto ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() Vemo pa vsi kako je vsak prodajalec vsak serviser bi te najraje prenesel okoli jaz mam full takih izkušenj k so hotl uvalit pa je kao nimam pojma hm no way tko k so me hotl na simobilu in emonagramu nascat za iPhone ja tok cajt sm drkal dokler nisem dobil novega iPhona v folijo zaprtega itak pa ne poznam tok dobr ozadja te zgodbe tko, da jaz se za sebe pobrigam ker ni noben prodajalec ali serviser bolj pameten od mene poznam svoje pravice in vem z kakšnim namenom sem kupil določeno stvar.Če kupim na bolhi staro lahko pričakjem če kaj crkne če kupim nekaj novega v trgovini za 2000€+ pa valda ga ne bom vlačil po servisih. Pa brez zamere fantje samo treba je bit pa fer ker to se lahko naslednjič zgodi tudi vam prodajalcem oziroma serviserjem. |
|||||
![]() |
|||||
Na Pro-ju mi je sla maticna plošča, star je bil več kot leto in ni bil več v garanciji. Na PRO-servisu so mi podali predračun za popravilo 650eur, na EPL-ju sicer malo dražje, vendar so me takoj opozorili, da naj pokljičem na support in vprašam, če je možno da to urediti znotraj evropske garancije. Seveda so mi Applu to brezproblema udobrili. Najprej sem Pro-ja nesel na PRO servis saj so imeli tam ze mojega PRO-ja na servisu in bi vse potekalo hitreje (oni so diagnosticirali da je to osnovno plošča). Tam mi seveda niso hoteli brezplačno zamenjati osovne plošče, kljub temu da je Apple to udobril, nato sem nesel PRO-ja na epl. Tam so sami poklicali na Apple, cez dva dni sem prisel ne računalnik, zamenjali so onovno ploščo, plačal nisem pa nič! Tako arogantni kakor so bili na PRO-servisu, mislim tega še nisem doživel. Klub temu, da je Apple udobril zamenjavo plošče, mi tega niso hoteli naredi... WTF??? |
|||||
![]() |
|||||
+1 Ampak to je bil prvotni namen, ratalo je pa samo sranje |
|||||
![]() |
|||||
Mercator je prenosnik poslal direktno k vam in VI ste tisti, ki odločate ali popravilo ali menjava je tako? Ali se boš spet sprenevedu in govoril neumnosti in odgovornosti prenašal na prodajalca po njihovih zagotovilih lahko se obrneš na njihovo nabavo so oni meni zatrdili, da če bi z vaše strani dobili zeleno luč za zamenjavo (kar niso) bi mi ga že v štartu zamenjali ali vrnili kupnino in ker se mi ni dalo več drek mešat, ker enostavno nimam časa za take bedarije. Sam povem ti še enkrat ne zgovarjaj se na trgovca, ker ti si tisti v katerega polagajo ljudje največ zaupanja pa ne glede kdo si, kak karakter si, ko ti človek pride z problemi pričakuje pomoč, ne pa da se obnašaš ko da je cel Apple ali EPL tvoj in misliš, da si ne vem kaj in si misliš ali celo upaš govoriti tu po forumu določene stvari in obrekovat ljudi jim govorit da so gnoj in ne vem kaj za tak odnos se vidi, da bi morali tudi pristojni tvoji brati tale forum, kdo ve mogoče dobijo kmalu kak link. Spusti se na realna tla in boš videl tudi več strank boš imel. Ker sem bil vaša lojalna stranka kar nekaj časa tudi v prejšnjih 3 firmah smo vse jemali pri vas in to ne majhne količine od strojne do programske opreme pa to na mojo pobudo. Zato še toliko večje razočaranje nad vami. Milslim si pa, da ima vsak pravico povedat svoje mnenje. Tako kot ti tako tudi jaz. Ne vidim tu nič slabega ali bognedaj grozilnega moje povabilo na pogovor na 4 oke je bil vse več kot prijateljski in ne drugačen tako, da bi te vseeno povabil na en pir. Ko bom naslednjič v Ljubljani ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Nazadnje sem v Comshopu kupil disk 2,5 in ker je bil v štartu fuč sem ga nesel drugi dan nazaj in prodajalec kuj ja bomo poslali na servis kakšen servis neki jaz sem disk kupil, da ga uporabljam ne, da ga nosim po servisu je reku ne morem drugače moram ga poslati na servis sm reku aja in iz police zagrabil najdražji ruter. Naslednji dan me kličejo iz policije in vprašali kaj je bilo sem povedal je reku ja ok mi vam ne moremo nič ker je blo to samovoljno to se ne smatra kot rop tko, da so ga popušili comshopovci bedni jaz pa sem rutar prodal naprej in dobil svojo kupnino oziroma dvojno če sem iskren ![]() |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |