| iPhone 5C/5S prodaja po prvem vikendu | |||||
pri applu že vedo zakaj so jih naredili
|
|||||
To je buča Jaz sem včasih prodajal kakšno reč, pa sem kolega prosil, da je bidal z določeno ceno... Če je on dobil, sva odprla dispute in skenslala naročilo, če se je pa prodalo se pa pač je... Tko, da, ne verjamem jaz, da je kak butl dal 10 čukov za telefon, ampak si nekdo dela reklamo, ali pa nabija ceno... _________________ _____________ Macbook Pro 15", 2.53GHz, iPod Classic 30 GB, iPod Nano 4 GB, Airport Extreme, iPhone 4S, iPad 32 GB 4G, iPphone 6, iPhone 7 |
|||||
Pumpajo cene.
|
|||||
Nov rekord, kajne? Baje so zaslužili okrog 40 billionov samo z iPhoni.
|
|||||
Ta podatek je res ogromen tako da ne vrjamem da to drzi. Je pa vsekakor visoka stevilka |
|||||
Pač nekdo ne ve, da one billion (angleško) != en bilijon (slovensko). |
|||||
A ni billion po slovensko miljarda?
_________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Tako je ... to je tudi ze Jenrej napisal... samo na malo drugacen nacin |
|||||
toliko sigurno niso zaslužili, ker so to nerealne cifre
|
|||||
Nekaj podatkov iz zadnje objave rezultatov.
"For the quarter, Apple posted revenue of $37.5 billion and net quarterly profit of $7.5 billion" "For the full fiscal year, Apple generated $170.9 billion in sales, a new record for the firm, with just over $35 billion in net income." "It sold a record 150 million iPhones on the year, up 25 million from 2012, and the company has now sold 421.3 million smartphones in total. It sold 71 million iPads, a new record, and the company has now sold 169.2 million tablets." Njihovo fiskalno leto se zaključi s septembrom, tko da smo po njihovem zdaj v prvem kvartalu 2014. (billion = milijarda) http://www.macrumors.com/2013/10/28/apple-reports-q4-2013-year-end-results-7-5-billion-profit-on-37-5-billion-in-revenue/ |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |