izbris mailov in predvidevanje teksta
|
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 13.09.2008 11:34:00 izbris mailov in predvidevanje teksta |
|
Dve vprašanji:
1.kako lahko izbrišem vec mailov iz "trash kante", ne da jih morem oznacevat vsakega posebej?
2. Je kje možnost izklopa predvidevanja teksta?
Hvala!
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 13.09.2008 13:11:56 |
|
klikni z desnim gumbom ( oz. control + click ) na Trash in nato na Erase Deleted Messages...
Za predvidevanje teksta pa Edit > Spelling and Grammar > Check Spelling > Never
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 13.09.2008 13:17:47 |
|
aluk je napisal/a: | klikni z desnim gumbom ( oz. control + click ) na Trash in nato na Erase Deleted Messages...
Za predvidevanje teksta pa Edit > Spelling and Grammar > Check Spelling > Never |
Sicer ni napisal tpcno, kje bi rad brisal...vendar sumim, da na iPodu...verjetno Touchu, ker drugi maila nimajo  ...
Sklepam pa iz tega, ker je dal sporocilo v forum "0iPod in iTunes" ... 
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 13.09.2008 13:30:46 |
|
Aja sploh nisem pogledal v katerem podforumu je sporočilo ( klikam samo še na Nova sporočila : ). My bad.
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 13.09.2008 13:31:54 |
|
aluk je napisal/a: | Aja sploh nisem pogledal v katerem podforumu je sporočilo ( klikam samo še na Nova sporočila : ). My bad. |
Saj jaz tudi berem na tak nacin.... samo sem se navadil, da ce je vprasanje nejasno, pogledam v katerem forumu je postavljeno  ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 13.09.2008 13:32:55 Re: izbris mailov in predvidevanje teksta |
|
mnova25 je napisal/a: | Dve vprašanji:
1.kako lahko izbrišem vec mailov iz "trash kante", ne da jih morem oznacevat vsakega posebej?
2. Je kje možnost izklopa predvidevanja teksta?
Hvala! |
Najprej napisi kje imas te tezave  ... Ce je to iPod Touch... je na drugi del odgovor: Jailbreak in Slovenski paket  ...
Prvi del pa tudi Jailbreak in potem mislim, da se najde v Installerju orodja za to...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 13.09.2008 14:40:08 |
|
Jest je napisal/a: | aluk je napisal/a: | klikni z desnim gumbom ( oz. control + click ) na Trash in nato na Erase Deleted Messages...
Za predvidevanje teksta pa Edit > Spelling and Grammar > Check Spelling > Never | Sicer ni napisal tpcno, kje bi rad brisal...vendar sumim, da na iPodu...verjetno Touchu, ker drugi maila nimajo ...
Sklepam pa iz tega, ker je dal sporocilo v forum "0iPod in iTunes" ...  |
Tocno tako... Imam toucha.... V temo sem pa tudi dal pravo vprašanje  Jailbrake narejen...m
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 13.09.2008 22:12:17 |
|
Za izklop podčrtavanja je v Installerju na voljo popravek, ki zdaj ne vem točno, kako se imenuje, vem pa da je prva črka K. Je kratica in ne beseda, zdi pa se mi tudi, da je v imenu neka 2  Več na pamet žal ne znam povedati, je pa bila v rubriki iPhona objavljena tema, ki je postopek izključitve natančno opisala 
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 13.09.2008 22:47:26 |
|
starlight je napisal/a: | Za izklop podčrtavanja je v Installerju na voljo popravek, ki zdaj ne vem točno, kako se imenuje, vem pa da je prva črka K. Je kratica in ne beseda, zdi pa se mi tudi, da je v imenu neka 2 Več na pamet žal ne znam povedati, je pa bila v rubriki iPhona objavljena tema, ki je postopek izključitve natančno opisala  |
Med crko "k" in stevilko "2" je se crka "b"  ... torej kb2 ... vendar je ta porpavek samo za verzije od 1.1.1 do 1.1.4 ... na fw 2.x pa je porpavek v Slovenskem paketu, kot sem ze prej napisal...Je pa tudi na voljo preko Cydie vendar nevem, kako se imenuje... je napisano z besedilom in ni samo kratica...
_________________ Lp
Thomas

|
 |