živjo,
med sync-om iphone in macbook-a (itunes) se v itunes ne prekopira imenik iz telefona.
mi lahko prosim kdo pomaga kako to urediti?
hvala
| Prenos imenika | |||||
živjo,
med sync-om iphone in macbook-a (itunes) se v itunes ne prekopira imenik iz telefona. mi lahko prosim kdo pomaga kako to urediti? hvala |
|||||
![]() |
|||||
hvala za odgovor. imam to odkljukano, pa se kontakti vseeno niso prinesli iz telefona v računalnik
|
|||||
@ocnop je začel uporabljati jestove puščice
|
|||||
|
|||||
Niso to moje puscice |
|||||
vem da niso dobesedno tvoje
|
|||||
Kupil sem HTC ONE in zanima me, če je možno nekako prenesti vse stike iz iClouda na novi Htc One? Hvala.
|
|||||
direktno iz iClouda sigurno ne.
|
|||||
lahko jih iz spletne strani icloud..lahko dobis vse stike v enem fili .vcf
|
|||||
En lep pozdrav vsem skupaj,
sem čisto frišn in po vsej verjetnosti bom pisal totalne bedarije. Zanima me kako lahko konvertiram in pošljem svoje kontakte iz windovs phone na iphone? Danes sem se zglasil v simobilu kjer imajo napravco, ki naj bi to lahko naredila vendar lahko konvertira samo slike in videe. Če kdo pozna najlažji način in bi ga delil z menoj bi bil presrečen Lp _________________ Life is good, voda vre! |
|||||
Kontakte iz WP sinhoniziraj na gmail in potem iz gmaila na iPhone;)
_________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
Hvala za pomočem sem presrečen
sem pa našel še eno opcijo in me zanima če jo je kdo sprobal. http://smallbusiness.chron.com/move-contacts-windows-live-iphone-29210.html Lp _________________ Life is good, voda vre! |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |