Govorice o novem Apple eventu (Let's Macbook) | |||||||||
Zakaj si se odlocil za photoline, cena(59Eur)? |
|||||||||
![]() |
|||||||||
em 10 mesecev si zdržal na WIN platformi? ![]() http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=3039&start=10 ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Opeter, a je res to? ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
1.) Ker trenutno nimam denarja za Adobe CS3 Design Standard Mac paket, rabim pa program za urejanje slik 2.) Ker je trenutno edini program, ki zapolni tisto luknjo, ki so med alternativni programi in Photoshopom: - podpira CMYK in Lab - če odpreš PSD datoteko, katera vsebuje vektorski element, le ta ostane vektorski in lahko brez problemov zmanipuliraš - dobro sodeluje z GraphicConverterjem, katerega registriran uporabnik sem 3.) So bile sicer neke alternative, recimo Pixel Image Editor, ampak le ta se zelo čudno razvija in ne vem, če bi s plačilom licence stimuliral avtorja. Verjetno bi. Ampak dejansko je usoda oz. nadaljna prihodnost tega programa negotova. En čas sem premišljeval o PixelMator, ampak program še ni dovolj zrel. Čas bo pokazal. Je pa na dobri poti. Veš kaj? Zdaj smo že čisto Off-topic, mogoče bi moral razcepiti temo.
Khm... PC-ja imam še vedno ob roki. Ampak ja, dejansko je tako.
Heh, ja, res je. ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
kako boš vedel kao je na drugi strani, če nikoli nisi bil? poleg tega dobis pa razgledanost,.... dolga zgodba. sicer zdaj ko sem na macu ne bi sel nazaj, ampak niti malo ne obzalujem leta ki sem jih precepel pred win 3.1, win 95, win 98, win xp. lp, M |
|||||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |