Pojdi v settings-security and privacy in pod general- allow apps to be downloaded from obkljukaj anywhere. in zaženi iWork še enkrat.
| iWork zastonj! | |||||
Pojdi v settings-security and privacy in pod general- allow apps to be downloaded from obkljukaj anywhere. in zaženi iWork še enkrat.
|
|||||
Bom poskusil še enkrat downloadat, hvala.
|
|||||
Spremeni nastavitve in ga odpri še enkrat.
|
|||||
Ne gre, karkoli downloadam, mi napiše error in da naj poskusim v Purchases. Tole mi javlja, pa če poskušam downloadat ali iWork ali posodobitev iPhoto ali Xcode. Prej nekaj dnevi pa sem aplikacije normalno downloadal.
|
|||||
Klik z desno -> open pa bo... _________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||
Zdaj gre vse brez problema... Hvala!!
|
|||||
hvala za pomoč. super se je pokazala tipka za open ja. v čem pa je problem da ne pokaže ko dvakrat nanjo kliknem? še enkrat hvala za pomoč
|
|||||
To pa ne mene spraševat.. _________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||
mene zanima kako to da negre iz trial na uradno različico iworka???
|
|||||
apple je očitno le popravil ta bug.
|
|||||
Zgleda, da, kdor je cincal, je zamudil....vseh lepih stvari je 1x konec....
|
|||||
bom pogledal če je še na voljo dl
|
|||||
Takole je: na napravi, ki je kupljena po 1.9. se vpišeš s svojim apple ID notr in greš v app store po te zastonjske appe ..
Seveda lahko "preneseš" to tudi na naprave, ki niso kupljene po 1.9., ampak pazi, da boš dol snel RES vse te appe ki so zastonj na tej napravi, po 1.9.! Ker sicer na stari ne morš z istim apple ID dol dat še "preostanek" zastonjskih, ampak ti jih računa .. Sem imel en tak primer z uporabnikom iz foruma .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
To sem tudi jat naredil in bil šokiran ko sem pogledal na stanje na računu...
|
|||||
Sokiran nad stanjem na racunu? Saj ti napise ceno, ce je za placati... V nasprotnem primeru pa na gumbu pise "Free" ali "Install" ali pa je v obliki oblacka s puscico, ce si to ze snel s tem racunom... V redkih primerih ti najprej napise ceno in selempotem, ko zalis namestiti napise, da si to ze kupil in da lahko namestis ponovno brezplacno... To se zgodi takrat, ko se stanje se ni sinhroniziralo... |
|||||
Ja, vedno je jasno označeno, ko gre za zadevo, katero je potrebno plačati, tako kot pravi Jest...
|
|||||
Javi že javi, da je potrebno plačat, ampak če učasih klikneš gor (in si zadevo že prej kupil), ti javi, da je Free of charge al neki, ker si produkt že kupil ... (prejšni iOS) No, zdaj tega ni več .. Je oblaček narisan, da samo še enkrat potegneš dol zadevo .. (zdajšni iOS) _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
matr, sem bil prepričan, da je govora o iOS-u
a tale free način za dobit iwork zdej še deluje al ne? |
|||||
Danes na delavnicah testiral in spet ni šlo čez! 😡😡😡
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
HA! men je šlo ta trenutek BP skozi. Namestil iwork 09 trial, potem mi je takoj ponudil update na zadnjo verzijo. ni več videt trial. FJAN. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |