| 002RS je napisal/a: |
| Je kaksna moznost, da bi mi nekdo giftal app na US racun?
Nakazem za app + nekaj za uslugo, ce pa ima kdo viska kaksno kodo za 10$ pa se priporocam. |
Dam za 10€... Piši na ZS, če te zanima
| Gift Me App | |||||
Dam za 10€... Piši na ZS, če te zanima |
|||||
Bi se našel kdo ki bi mi giftal tweetbot 3?
Edit: Porihtano dobil, najlepša hvala uporabniku gorans! Nazadnje urejal/a linux Tor 12. Nov 2013 11:51; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
ni panike,dej na zs _________________ iPad Air 2 iphone 7+ |
|||||
Mi kdo gifta gta san andreas
Nakazem na trr? _________________ iPhone 4 S iPad Mini MacBook Air |
|||||
Piš na ZS. |
|||||
Bi mi lahko nekdo giftal app na US račun (app je available samo v US). Nakažem na trr, dodam za pivo
|
|||||
Dvomim da ti lahko kdo s foruma gifta app za US, ker nima nihče US kreditne. Ti pa lahko prodam giftcard za 10$ za US store za ceno 8€. |
|||||
Pomoje je tut bols ce kupis gift..
|
|||||
Kot ze receno... drugace, kot da kupis gift card, verjetno ne bo slo... Saj z dobroimetjem, ki ga nalozis preko gift cardov, ne mores naprej nekomu tretjemu giftat aplikacij ali drugih vsebin... To lahko naredis samo takrat, ko imas na iTunes racun vezano placilno sredstvo (PayPal ali kreditno/placilno kartico) ... |
|||||
Aha, ok, tega nisem vedel. Do sedaj nisem imel potrebe po US appih
Amacar, te kontaktiram na ZS. |
|||||
Evo rešeno. Hvala še enkrat. |
|||||
A ma mogoče kdo za prodat 10 al pa 20$ za US račun
|
|||||
Jaz imam eno za 25$
|
|||||
|
|||||
Valda!
Še rabiš? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Seveda bi te prosil ja:)
|
|||||
Bi mi lahko nekdo giftal igro Bastion? Denar dobi povrjen na TRR.
Hvala |
|||||
Živjo, sem nov na forumu in nekaj dni nazaj sem si končno privoščil ios napravo, ipad air
Sem probal kupiti igro z paypalom pa rabim aktiviran mastercard na paypalu. Zanima me če mi kdo gifta igro "Touch grid bmx" in mu brez problema pošljem denar na paypal. Hvala |
|||||
Bi bil kdo dober in mi giftal en app za 4,5EUR iz SLO App Stora? Na kartici sem že dosegel limit in moram počakat sedaj, da se le-ta sprosti. Nakažem seveda takoj na TRR.
_________________ iHruska - Original Pear Product Of The Year! |
|||||
Je kakšna dobra dišica in mi kupi tale App ob priliki vrnem denar
http://tinyurl.com/mpuy85v ID je pa dejan_30@msn.com |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 20, 21, 22 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |