Na novo postavljam mac mini strežnik, izgubil sem Admionistratorske pravice  verjetno sem nardil kako neumnost. Sedaj ne morem niti v setupu odkleniti, da bi uporabniku dodelil pravice ali dodelil novega. Ali se da rešiti to težavo?
LP Renato

| Administratorske pravice | |||||

Na novo postavljam mac mini strežnik, izgubil sem Admionistratorske pravice  verjetno sem nardil kako neumnost. Sedaj ne morem niti v setupu odkleniti, da bi uporabniku dodelil pravice ali dodelil novega. Ali se da rešiti to težavo?

LP Renato  | 
	|||||

_________________ A friend is someone who gives you total freedom to be yourself. (J.M.)  Macbook M1 pro 14 (2021)  Thunderbolt display 27  iPhone 11pro  Apple TV 4th generation  | 
	|||||

Mogoče nisem bil dovolj natančen. Imam dostop do uporabnika, nihče od uporabnikov pa nima več administratorskih pravic. Torej nimam nadyora nad računalnikom.

LP  | 
	|||||

reinstall...  | 
	|||||

| 
	|||||

Nič ne bo kar koli poskušam mi javlja "nimaš pravic", verjetno ima Jabolčnik prav reinstall.

LP  | 
	|||||

Ti ni uspelo priti v single user mode? Tam bi moral biti že privzeto root. Če tam nimaš root pravic, je nekaj hudo narobe. 

| 
	|||||

Kot rečeno človek brey pravic.

LP  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |