pa me nihče niti ne pokliče
go figure
| iPhone 5 | |||||
Jaz prodajam refurbišanao petko novo ne aktivirano za 450eur
pa me nihče niti ne pokliče go figure |
|||||
@cicici če bi bila bela, bi te jaz takoj
|
|||||
mi kdo sam ve povedat kok traja da ti nardijo simko za 5ko?
_________________ iPhone 5 16gb Sony vaio VPCF1 |
|||||
na mobitelu natanko 5 min
|
|||||
Na Si.mobilu ti tudi takoj nardijo (5 min).
|
|||||
meni so v 4min 32s
|
|||||
debiltel je naredil v 1m54s. tako da zdaj vemo kdo je najboljši v sloveniji.
|
|||||
Je že kdo updatal na 7.0.3:
http://www.macrumors.com/2013/10/22/apple-releases-ios-7-0-3-adds-support-for-icloud-keychain/ Me prav zanima če je kaj "več gladkobe"? |
|||||
Je, sploh na 5S se mi zdi da je sele zdej dubu tist svoj čar.
|
|||||
Šiba ko nor, še preden uspeš prst dvignit je že tam!!
|
|||||
S to posodobitvijo so res pridobili veliko na hitrosti. Definitivno je opaziti razliko, ko uporabljaš napravo.
|
|||||
Kje najceneje kupiti novo 5-ko?
|
|||||
Mali oglasi, ker jih pri uradnih re-sellerjih tako ali tako ni vec. So ukinili prodajo.
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ker glih govori o iPhone 5 bom dal kar v to temo.
Kako deluje Applov Supply Chain. Kako to zgleda s strani delavcev, ki delajo na sestavljanju iPhonov. In zakaj so problemi z dobavo. An iPhone Tester Caught in Apple's Supply Chain http://www.businessweek.com/articles/2013-11-07/an-iphone-tester-caught-in-apples-supply-chain Mal dolgo za preletet, a če maste čas, se splača prebrat. |
|||||
Pozdravljeni.
Mam en problem in sicer imel sem iphone 5 katerega sem izgubil oz je bil ukraden in sem ga po pomoti (moja neumna napaka) izbrisal iz find my iphone. Skratka prek iClouda sem telefon zaklenil, zbrisal in napisal mojo kontaktno številko. Sedaj me zanima če bom jaz kako obveščen ko se bo iphone prižgal (npr. mail) in če se bo upal kdo prijaviti v telefon brez moje vednosti? |
|||||
Tale anonimnost na netu mi gre kr mal na živce ...... človk se je komajda registriral tu gor in evo že so mu ukradli iphone, po pomoti je neki zbrisal in sedaj ga zanima .......... kako naj vemo, da ga ne zanima ali ga bodo dobili če vklopi iphone?
|
|||||
Nic ne bos obvescen... edino v primeru, da bo tisti, ki ga bo prizgal poklical tvojo telefonsko stevilko ... Itak ga pa tisti ne bo mogel uproabiti za kaj drugega, kot za obtezilnik za papir ... |
|||||
Ja ampak si dal vrjetno Erase? kar pomeni, da si vse izbrisal in bo lahko lepo uporabljal.
|
|||||
Če je telefon še vedno vpisan v iCloud Find my iPhone storitev, ga nihče ne bo mogel aktivirati (tudi, če je sedaj v pobrisanem stanju).
|
|||||
Jap v find my iphone sem dal erase iphone. Sepravi če tudi je bil iphone zaščiten s varnostno kodo ga bo lahko najditelj lepo uporabljal. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 74, 75, 76 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |