| Bench je napisal/a: |
| http://www.bolha.com/oglas3599462/17-quot-macbook-pro-2-6-ghz-4gb-200gb-mb350ll-a |
Sploh je zanimiva slikda dna računalnika
| Nakup Macbook-a?!? | |||||||||
Sploh je zanimiva slikda dna računalnika |
|||||||||
En nategator iz tujine izgleda ne ve, kaj pomeni PODARIM |
|||||||||
Kako iz tujine če mu je ime Matej in se piše Peter
Samo so se res razširili tile nategi na bolhi iz tujine, bi bilo potrebno kaj ukrepati... _________________ Lp Bench |
|||||||||
Par dni nazaj sm tut zasledu enga tujca na bolhi, k je prodajal mac book pro 17'' star pol leta za 650 €...
Halo ..!? |
|||||||||
Pri Bolhi bodo morali zaceti zelo resno razmisljati, da bi uvedli nek rating sistem, podobno kot ima e-bay ... Da ga kupci ocenjujejo prodajalce... in se tako ze dokaj hitro prefiltrira zadeva... Ali pa vsaj komentiranje na posamezen oglas...ceprav to ponavadi privabi tudi spammerje |
|||||||||
To bi bilo zelo fajn, glede na to, da smo v EU.
Tudi ne bi bilo slabo, če bi Ebay nudil svoje storitve še v Sloveniji... |
|||||||||
ne vem zakaj tile nategatorji ne dajo le malenkost nizje cene od realne, ne pa 650 € za MBP
jaz sem enega ze skinil z bolhe, samo treba jim je mail napisat pa link od oglasa. lp ,M |
|||||||||
Zakaj je pa zanimiva slika dna? Ne poznam MBP-jev, zato sprašujem. Drugače sem pa na vezi s tem tipom in se mejlava... hoče 600€... le naslov mu pošljem, pa mi ga že danes pošlje... o kako bom plačal še nič! Drugače pa sem opazil na zaslonu MBP-ja napis Mobadissy in... ... http://cgi.ebay.com/17-MacBook-Pro-2-6-GHz-4GB-200GB-MB350LL-A_W0QQitemZ250291022771QQcmdZViewItem?hash=item250291022771&_trkparms=72%3A1163%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3911.c0.m14 Dober deal namesto 2025USD mi ga ponuja za 600€... to bo še hec! Nazadnje urejal/a faganel Čet 11. Sep 2008 12:25; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||||
Si mailata v anglescini ane... ker dvomim, da Matej Peter zna sploh kaksno besedico slovensko |
|||||||||
Ja logično... pa še to nisem prepričan, da je on native agleško govoreč tudi če na eBay-u pravi da je iz NY!
|
|||||||||
Kaj ima res to na podnu - na roko zvrtane luknje??
_________________ Lp Bench |
|||||||||
Lej tipa, sploh noče mojega bančnega računa, le moj naslov, da mi ga pošlje... iz Španije...!!! Koja |
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |