Jabuk
Imac povezava s TV ne deluje vec
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 13.10.2013 13:24:32
Imac povezava s TV ne deluje vec
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Do nedavnega sem imal imac povezan s TV preko mini DVI pretvornika na HDMI. Vse je delovalo odlicno, na enkrat pa povezave ni vec bilo. Imac ni zaznal TV. kupil sem nov DVI na HDMI pretvornik, sedaj imac tv zazna, ampak ga "zmrzne" in se TV ne odziva vec. Probal sem drugi HDMI kabel, rasitiral display nastavitve... nic.

Ima mogoce kdo podobno izkusnjo in resitev?

Hvala
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 13.10.2013 13:46:38
Re: Imac povezava s TV ne deluje vec
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
n3v3n je napisal/a:
Do nedavnega sem imal imac povezan s TV preko mini DVI pretvornika na HDMI. Vse je delovalo odlicno, na enkrat pa povezave ni vec bilo. Imac ni zaznal TV. kupil sem nov DVI na HDMI pretvornik, sedaj imac tv zazna, ampak ga "zmrzne" in se TV ne odziva vec. Probal sem drugi HDMI kabel, rasitiral display nastavitve... nic.

Ima mogoce kdo podobno izkusnjo in resitev?

Hvala

Jaz sem imel s temi kabli in HDMI povezavo s TV tudi že težave... prvi pretvornik mi je crknil, in sem preko ebaya nabavil novega.. prvič dela brez problema, nakar ugotovim da mi naslednjič spet ne zazna TV-ja Wink .. pol sem ugotovil, da če mi ga ne zazna, da moram samo malo na rahlo "prestavit" oz. premaknit vhod v iMaca in ga zazna.. probaj Smile glede zamrznitve pa probaj spet izštekat in vštekat ter na samem TV- ju večkrat prestavit nazaj na TV in potem spet na HDMI..

 iPhone 13 PRO Max 256GB 
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani