| gpc17 je napisal/a: |
| Se tut pr men zgodi, pomoje kaksen bug se |
aha,ok...se mi je zdelo že da imam privide:)
| iPhone 4 in iOS 7 | |||||
aha,ok...se mi je zdelo že da imam privide:) |
|||||
Z nadgradnjo ali jailbreakom.... _________________ |
|||||
Sem našel rešitev za težavo z iOS 7 in i4.
Telefon sem prodal. |
|||||
jaz sem naredil downgrade it 7 na 6.1 in potem na 5.1.1+jailbrake.
sem cist zadovoljen. |
|||||
jaz sem enega dal na 7.0.2 . Izklopil sem sync dokumentov preko iclouda in vse stvari ki jih svetujejo za boljse delovanje in vkljucno z baterijo deluje cisto solidno
|
|||||
Jest imam brez kakršnih koli sprememb za boljše delovanje čisto solidno delovanje i4. Je res da je počasnejši kot prej, ampak pač nimaš kej.
Najbolj mi lase kravžlja pisanje besedila, saj imam feeling da jih pišem na prejšnjem Samsungu (ki je pisal s kakšno sekundno zakasnitvijo). Sicer ni tako zelo počasen ampak vseeno. Treba bo počasi nadgraditi z novejšim iphonom..., ko bo denar za to - enkrat |
|||||
Meni je uspelo skoraj nekaj neverjetnega... i4 menjat za i4S... 1:1
i4S pa dela skoraj enako kot i5, oba z iOS 7. Predlagam, da se rešiš i4, mogoče daš zraven cca. 30-40 eur, pa imaš telefon, ki dela kot urica. |
|||||
ne bi blo treba menjat če ne bi apple zasrau.ko pride now software pričakuješ da bo delalo bolje ne pa slabše. |
|||||
Taka je politika počasi te prisilijo v nov izdelek oziroma iPhon. |
|||||
Jp tako to je.ni keša ajfoun peša.
|
|||||
daj še meni povej prosim kje si našel koga ki je 1:1 menjal. Takoj menjam tudi jaz, tudi z 30€ + ni problema |
|||||
Na bolhi.
Sem en čas redno spremljal ponudbo, in ko je bila taprava sem vzel. Še večja sreča je pa bila prodaja i4,ker sem lifral za 240. |
|||||
Mogoče sem bil prehiter s pohvalami 4s in iOS7.
Ko sinkam slike, mi slike naloži in prikaže v photos,albumov pa ne naredi kot bi moral. Telefon restartam in albume naredi....očitno spet neki bug. Se še komu to dogaja? |
|||||
Ima kdo na iPhone 4 težave z FB? Vsakič ko hočem poscrollat zmrzne in se resetira...
|
|||||
Imaš iOS7? Potem je verjetno to razlog. Meni se je dogajalo isto, ko sem imel gor iOS7. Pred tem pa je vse delalo normalno.
|
|||||
Jap, seveda iOS 7 je gor. Samo fora je v tem. da je do zdaj delalo povsem normalno, potem pa kar nenadoma začelo štekati...
|
|||||
Meni na 4ki dela brez problema ni neke katastrofe mogoče kot je prej nekdo omenjal pri tipkanju drugih grozot pa ni meni dela super
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
ste mogoce opazili da se je z updejtu na 7.0.2 poslabsala glasnost telefona?? ko predvajam recimo kaksno musko je glasnost precej manjsa kot na prejsnem iosu... ali se mi samo zdi tako...
|
|||||
Na 4ki dela iOS 7.0.3 brez problema in tekoče. Problemov s glasnostjo nisem opazil.
|
|||||
če je to zate tekoče, pol rajš ne vzam v roke petko, k ti jo bo od*izdl iz rok od hitrosti |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |