| iOS 7.0.2 | |||||
Ima se kdo bug, da ko odklene telefon ne more takoj poslidati na drugi homescreen ampak je potrebno pol sekunde počakati.
|
|||||
Ti pa si hiter, u pol sekunde se še prvi home screen ne odpre, ti bi pa že na druzga šaltou |
|||||
Prilagam video:
|
|||||
tega žal ne boš mogel rešit. Ker te pol sekunde ko hočeš ti že prit na drugi homescreen še telefon nalaga animacijo.
|
|||||
Če se vidi na posnetku, da je že animacija naložena, pa še vseeno ne zamenja homescreena.
|
|||||
Evo prvi problem ko sem dubu sms se je respringal ios 7.0.2.
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Saj je enako tudi če želiš takoj po odklepu zagnati aplikacijo... recimo sam velikokrat po odklepu večkrat pritisnem na fb preden se ta dejansko odpre. Počasno delovanje animacij verjetno. _________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch |
|||||
Isto meni dela na 5, kar moteče..
|
|||||
Na 5S nc nesteka vsj men ne _________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
odvisno kolk si občutljiv |
|||||
Se strinjam, aplikacijo trajajo predolgo, naj bojo ker so dejansko v redu narejene, a so občutno predolge, včasih me prav znervirajo.
|
|||||
To je pri meni stalnica. |
|||||
Opažate, da imate uporabniki 7.0.2 "večje" število crash-ev zapisanih v logih telefona (Settings->About->Diagnostics&Usage->Diagnostic&Usage Data)?
_________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
Sem pogledal je res tudi pri meni. _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Katere pa imate notri? Imate naštimano, da napake avtomatsko pošilja Apple-u?
_________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
jaz imam prazno
|
|||||
Pa ti crashira? Kater telefon pa imaš? _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
5S 32 gb
Mi še ni kreširal in deluje v redu sicer ne tako kot je včasih apple deloval. Največje težave imam z čitalcem prstnih odtisov in da ne morem registrirati telefona ker je ta že registriran z drugim apple ID. Kupil pa sem novega iz UK apple store. Edit : Uredil težave z registracijo. Ker sem si za nakup ustvaril nov apple id v Uk so mi vse kupljene telefone registrirali na ta apple ID. Tako da sem jih tam odstranil in nato sem lahko registriral produkt z svojim apple ID ki ga uporabljam običajno. |
|||||
In kakšne so to težave s čitalcem p. odtisa???
_________________ |
|||||
jaz nimam nobenih težav s prstnim odtisom
fak ljudje poglejte kak video če očitno ne znate sami registrirat prsta ane |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |