Meni tudi eden fejk avtopolnilec ni delal. Drugi,prav tako fejk ampak druge firme pa b.p.
| Polnjenje iPhona | |||||
Meni tudi eden fejk avtopolnilec ni delal. Drugi,prav tako fejk ampak druge firme pa b.p.
|
|||||
@widke
Ja tocno tako je. Ponavadi pri fake kablih/polnilcih napise this accessorie is not supported. _________________ Jailbreak navodila: http://www.iclarified.com/jailbreak/ Unlock navodila: http://www.iclarified.com/unlock/ |
|||||
točno tako meni napiše,polnilec je pa ponaredek . Sem ga čez noč spet polnil in je pisalo spet this accessorie is not supported... ampak ga je vseeno napolnilo |
|||||
Meni pa je to že parkrat napisalo, pa imam originalen polnilec, ki sem ga dobil pri nakupu iphona.
|
|||||
Nekam čudno je to
|
|||||
Meni se isto dogaja, da mi napiše: this accessory is not supported. Potem pa kdaj polni, kdaj ne (kakor se mu "sprdne"). Ko ga pa polnim na računalniku pa normalno.. Ali je to kriv priključek? (ker do sedaj, skoraj pol leta, mi je normalno polnil). _________________ iPhone 5S 16GB |
|||||
A je že kdo s tem problemom poskusil odnesti telefon na servis?
|
|||||
Ponovno pišem, saj sem ugotovil da se mi iPhone sploh noče polnit na kabel (čist izpraven polnilec od iPad-a). Samo na računalnik mi polne, v čem je problem?? lp
_________________ iPhone 5S 16GB |
|||||
Lp.
Spet imam en problem ... Na iphonu 3gs Imam polnilec neko kopijo,ki sem jo dobil od mobi-com Pred cca mesec in pol so mi menjali batrijo in zraven poslali tale polnilec Polnilec sicer polni,ampak traja 5-6 ur da se batrija nafila . Ko je batrija polna mi ob normalni uporabi zdrži cca 10-12 ur in je spet prazen A je mogoče napaka v polnilcu ali batriji tole ? Hvala za odgovore že vnaprej. |
|||||
Mene pa samo zanima ce se se komu pri ios7 telefon izklop ko je se 5% baterije??? Mam pa i4s in ios 7.0.2.. Pa sm vse na novo nalozu ampak mi se zmeri to dela. Ma kdo kaksno idejo kaj bi lahko blo??
|
|||||
Smo ze debatirali o tem v ta pravi temi. Se dogaja, tudi na 38% crkuje, vsaj meni 4s. Cakamo 7.0.3, da popravijo. |
|||||
Mislim, da je pri 5% normalno, sploh ce mas odprt se kaksen program (kamera, mogoce mapsi...)... Ampak meni na i5 ios 7.0.2 dela normalno, ko je baterija prazna ga dam polnit, ponavadi vsak vecer, se mi pa drugace ugasne pri 1%.
|
|||||
Ponavadi nimam nic odprto drugega kot safari...
|
|||||
Potem pa nevem...
|
|||||
Zdele opazam zanjih 14 dni da se vedno ugasne nekje med 5 in 7% :/ drgac pa mam vedno use izkloplen da cim mn zre baterijo... Pa telefon je biu maja zame jan za novega.
|
|||||
Potem pa nevem
|
|||||
Nevem ker je res cudno :/ bomo pocakal na update pol pa naprej :/ hvala useeno
|
|||||
Že nekaj časa gledam variante za brezkontaktno polnjenje. Kake imate kaj izkušnje s tem. Stvar je že standardizirana. Za iPhone sem našel en zanimiv pripomoček, ki je tolk tanek, da gre pod ovitek.
http://www.fonesalesman.com/collections/qi-wireless-receivers/products/iqi-mobile-receiver |
|||||
Men je ideja o brezžičnem polnjenju zelo fajn, ampak ne bi (zaenkrat) tlačil nekaj pod ovitek ..
Bi blo fajn, če bi bilo že integrirano v samo iNapravo _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Uf, mikavno.. kaj mislite, lahko zraven priključite še usb kabel ( za kak prenos skladbe ali slik na PC), ali je potrebno to čudo odstranit in nato priključit kabel? _________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |