Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Novi iOS 7 design
Kakšen se vam zdi novi iOS 7?
iOS 7 je super! Točno to sem si želel/a.
40%
 40%  [ 99 ]
Imam mešane občutke glede iOS 7. Nekaj mi je všeč, nekaj ni.
46%
 46%  [ 113 ]
Novi iOS je poden. Čakam novo verzijo.
7%
 7%  [ 18 ]
Nimam posebnega mnenja. Šel/šla bom s tokom...
5%
 5%  [ 14 ]
Skupaj glasov : 244
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #41   Objavljeno 27.09.2013 16:27:38
Re: Novi iOS 7 design
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
eni so zgleda preveč downgradali v svojih glavah, pa majo zdaj takšne probleme.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #42   Objavljeno 27.09.2013 16:37:25
crnazverinica je napisal/a:
Citiram:
Torej tisti, ki nima enakega mnenja kot ti, ne zna kritično razmišljati?

Dej argumente, ne pa kot 5 letni otrok napiše da nimam pojma o UI/UX. Kot že napisano, preveč beline - nek wannabe minimalizem ki to sploh ni, tipografija oz njena uporaba zelo šepa, šlampasta implementacija, kritike iz vsepovsod.. Sicer ne pravim da je vse zanič, je pa marsikaj narobe Very Happy

Bomo vidli kaj se bo izcimilo iz tega, oz. če bo tak dizajn (ker je KAO tok dober kot nakladate) zdržal vsaj tolko kot prejšni. Če ne bo, je fail Very Happy

Mislim, da ti ne ločiš argumentov in mnenja.

In če smo že pri mnenjih - meni je vmesnik všeč. Na belem iPhone-u se zelo lepo zlije z okvirjem in bele vsekakor ni preveč.

Tudi funkcionalnost je napredovala. Swipe for back, control center, novi reminder-ji, koledar...

iOS7 uporabljam že par mesecev in ko tu in tam dobim v roke kakšno napravo z iOS6, izgleda zadeva precej zastarelo.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #43   Objavljeno 27.09.2013 16:49:47
Eni pravite, da je prevec beline... Imate svetilnost nastavljeno do konca? Ker meni se ne zdi, da je prevec beline... imam pa svetilnost nekje na polovici ali pa se raje manj ... Pa se za baterijo je boljsa taka nastavitev Smile ...

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #44   Objavljeno 27.09.2013 17:02:09
Jest je napisal/a:
Bi rad videl komentarje, ko bodo cez kaksno leto hipoteticno recimo dali nazaj stari dizajn Very Happy ... Bi vecina spet jamrala, da je stari novi dizajn nagravzen... "Navada je zelezna srajca" pravijo Smile ... in sedaj po tolikih letih prakticno enakega dizajna je to za nekatere tradicionaliste precejsen šok Smile

Ma ja sej iOS6 je bil prvih enkaj let vredu potem pa že mal zastarel glede desgina. Ampak 7 je pa za moje pojme hujš.

Jabček

Moški

Prispevek: #45   Objavljeno 27.09.2013 19:58:19
Very Happy

Nazadnje urejal/a Dekster Pet 27. Sep 2013 20:03; skupaj popravljeno 1 krat
Jabček

Jabček

Moški

Prispevek: #46   Objavljeno 27.09.2013 20:02:57
Mene osebno moti, da še zmeraj ni bluetooth povezave z drugimi telefoni Confused Na 4S mi kontrol center, ki ga frcneš od spodaj na vzgor ne zagrabi vedno v njem pa pogrešam to, da ko klikneš na svetilko ni moč uravnavati volumen svetilnosti svetilke. Moti me tudi,da kalkulator nima puščice nazaj za brisanje posamezne št. primer računaš malo daljši račun recimo 12345 in se zatipkaš in hočeš zbrisati recimo 5 ne gre moraš celotno št . zbrisati in ponovo začeti On no V ios7 še vedno pogrešam Slo vmesnik v nastavitvah bi lahko bila paleta raznih barv tipkovnic in bi si jih lahko po svojem okusu prilagodil. V timer-u ni odštevalnika pod minuto recimo 30 sekund itd itd...Da samo ne kritiziram dopade se mi aplikacija vreme in kolendar tudi fotos se mi zdej dopade, ker imaš zdej tudi datum kdaj je fotka nastala in samodejno ti posnetke sortira skupaj slike posebi in panoramne slike skupaj v kameri pogrešam pri snemanju volumen približevanja. Dopade se mi novi Voice Memos, manjka mu aplikacija radio, da ti se ni potrebno povezati na internet.Manjka mu par stvari, ki jih konkurence že imajo celotelefoni nižjega cenovnega razreda. Ups še nekaj pozabil kar me zelo moti v sms-u ne moreš pošiljati smeškote drugim, ki nimajo aple telefonov kot, da smo v kameni dobi.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #47   Objavljeno 27.09.2013 20:27:29
Za kalkulator samo swipnes po stevilki pa zbrises zadnjo:)

Je tak ze nekaj casa.

Jabček

Moški

Prispevek: #48   Objavljeno 28.09.2013 08:19:58
skika je napisal/a:
Za kalkulator samo swipnes po stevilki pa zbrises zadnjo:)

Je tak ze nekaj casa.

Sem probal in ni to to naložiš app PCale Lite in imaš to funkcijo žalostno je, da si moraš nalagati stvari, da delujejo nekateri imajo to že v osnovi !!!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ženska

Prispevek: #49   Objavljeno 28.09.2013 16:31:27
Dekster je napisal/a:
Mene osebno moti, da še zmeraj ni bluetooth povezave z drugimi telefoni Confused Na 4S mi kontrol center, ki ga frcneš od spodaj na vzgor ne zagrabi vedno v njem pa pogrešam to, da ko klikneš na svetilko ni moč uravnavati volumen svetilnosti svetilke. Moti me tudi,da kalkulator nima puščice nazaj za brisanje posamezne št. primer računaš malo daljši račun recimo 12345 in se zatipkaš in hočeš zbrisati recimo 5 ne gre moraš celotno št . zbrisati in ponovo začeti On no V ios7 še vedno pogrešam Slo vmesnik v nastavitvah bi lahko bila paleta raznih barv tipkovnic in bi si jih lahko po svojem okusu prilagodil. V timer-u ni odštevalnika pod minuto recimo 30 sekund itd itd...Da samo ne kritiziram dopade se mi aplikacija vreme in kolendar tudi fotos se mi zdej dopade, ker imaš zdej tudi datum kdaj je fotka nastala in samodejno ti posnetke sortira skupaj slike posebi in panoramne slike skupaj v kameri pogrešam pri snemanju volumen približevanja. Dopade se mi novi Voice Memos, manjka mu aplikacija radio, da ti se ni potrebno povezati na internet.Manjka mu par stvari, ki jih konkurence že imajo celotelefoni nižjega cenovnega razreda. Ups še nekaj pozabil kar me zelo moti v sms-u ne moreš pošiljati smeškote drugim, ki nimajo aple telefonov kot, da smo v kameni dobi.

Daj si dol emoji 2+ tam imaš smeškote katere lahko pošiljaš na druge naprave in se dejansko vidijo 😄
Jabček

Jabček

Moški

Prispevek: #50   Objavljeno 29.09.2013 10:30:03
Kolala hvala za info. že mam emoj dol sam nevem, če glih to verzijo 2+ ker to katero imam zdej je komatibilna samo med i napravami.Probal bo še to tvojo varjanto pa poročam.
Like
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Sittich
Moški

Prispevek: #51   Objavljeno 29.09.2013 10:37:05
Katera je boljša? Ali je možno kje zamenjati barvo?

Jabček

Jabček

Moški

Prispevek: #52   Objavljeno 02.10.2013 13:38:17
Mene zanima zakaj v control centru pri 4s ni Air play in Air Drop ali je ta funkcija vključena samo od iphone 5 dalje? Confused
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #53   Objavljeno 02.10.2013 13:44:40
Dekster je napisal/a:
Mene zanima zakaj v control centru pri 4s ni Air play in Air Drop ali je ta funkcija vključena samo od iphone 5 dalje? Confused

Airplay se pojavi, ce je kaksna AirPlay naprava na wifi omrezju.

AirDrop pa na 4S ni podprt.

Jabuček

Moški

Prispevek: #54   Objavljeno 17.10.2013 07:40:06
Preveč beline, meni ni všeč.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani