Sam primerjat audofilske sisteme z pm3 playerji je numnost...
Jst sm reku sam da dober cip da dobr zvok ce mas tut dobr sample, pol pa je vseeno a mas prklopln na hifi al pa na slusalke
| Novi iPod nano 4G | |||||||||
ma tuki ne mors primerjat... jst mam tut doma Creekov amplifier pa Shahinian Starter zvocnike pa ce prklopm gor mp3 player je isto sranje kot preko mojih Shureov
Sam primerjat audofilske sisteme z pm3 playerji je numnost... Jst sm reku sam da dober cip da dobr zvok ce mas tut dobr sample, pol pa je vseeno a mas prklopln na hifi al pa na slusalke |
|||||||||
Jst sem jih tud uporabljal do pred kratkim ko mi je ena crknila. A mogoče veš kje bi jih lahko popravil? Edine s katerimi sem lahko tekel ker mi odlično sedejo v uho. Ampak znoj naredi svoje hvala |
|||||||||
Meni se je že pred nekaj časa zdelo, da mi je ena crknila, potem pa sem ugotovil, da je enostavno bila preveč zaštopana z ušesnim maslom LP -J |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Honestly...Meni je novi nano grd.
LP -J |
|||||||||
ajd recimo da je tko nekak |
|||||||||
http://live.slashgear.com/
Link do celotne Applove predstavitve, ki se je končala pred pol ure. Meni osebno je novi iPod špica, prav lep je... |
|||||||||
Meni je tudi zelo zelo všeč..
|
|||||||||
shake to shuffle to mi je všeč
|
|||||||||
Meni so nove barve zelo všeč, pa design. Osebno mi ni bil nikoli preveč izgled 3gen Nano-ta (čeprev ga imam
|
|||||||||
Sem ga preizkusil v petek in moram priznati, da ni tako slab kot izgleda na slikah.
Je zares tanek in peresno lahek. Če ne bi imel dovolj mp3 playerjev bi ga definitivno kupil. LP |
|||||||||
najbolši nano je ziher 2gen
vsaj zame |
|||||||||
Funkcionalno je tale nano super ampak po obliki pa mi je nano 3G najbolj vsec do sedaj. Prav lepo pase v hlacni zep ali pa na roko.
|
|||||||||
Zdravo!
Pogledal sem si posnetek dogodka 9. septembra (t. i. Rocking with Apple), tam so res veliko govorili o nanu. Sam sem bolj upal, da bodo večje novosti doletele classic, ki je malce večji in mi ravno ugaja. Še en zadržek zakaj ne kupim je ta, da ni FM radia (ki ga včasih še vedno pogrešam). LP, BIG_Yack. |
|||||||||
nano 3g je za mojo ogromno roko premali
drugače pa je lep zmišlam o navadnem iPodi |
|||||||||
neverjetno produktivna debata...
|
|||||||||
A se že kje pri nas da dobiti te nove nanote?
|
|||||||||
Ne, čez približno 2 mesca. LP -J |
|||||||||
Cez 2 mesca, res nic prej? Takrat se bomo skoraj ze o naslednjem nanu pogovarjali.
|
|||||||||
itak da prej |
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |