Pred tem sem imel jailbreak, sedaj pa ga ni in z iphonebrowserjem ne morem dostopati do telefona.
Ima kdo rešitev kako nazaj uvozit slike in videe, mogoče link do kakšne teme kjer je govora o tem?

| Kako uvozit slike nazaj na IP5 IOS7 ? | |||

Pred tem sem imel jailbreak, sedaj pa ga ni in z iphonebrowserjem ne morem dostopati do telefona.

Ima kdo rešitev kako nazaj uvozit slike in videe, mogoče link do kakšne teme kjer je govora o tem?  | 
	|||

| 
	|||

Pozabil sem pripisati da to funkcijo poznam,ampak me moti ker potem ne morem slik brisati, prav tako niso v mapi Camera Roll,ampak v drugi mapi. 

| 
	|||

Drugega nacina ni... V Camera Roll jih lahko spravis edino tako, da slikas ali pa da shranis na samem telefonu (recimo iz Safarija) ... 

| 
	|||

Torej dokler ni JB, ni variante?  

Kaj pa če jih spravim na čitalec SD kartic,pa importam, bi pa šlo?  | 
	|||

Nevem... to je pa za probat ... Samo moras imeti citalec kartic z lightning connectorjem... ce dela to sploh na iPhone-u ... 

Tudi z Jailbreakom ne vem, ce se da dodajat v Camera Roll, da bi potem tudi delovalo ... ker tam niso slike kar tako shranjene ampak so zraven se thumbnaili pa vse skupaj je pomoje v nekaksni bazi zapisano ...  | 
	|||

z JB sem to urejal brez težav, sem vedno slike prensel, sedaj pa sem pozabil na to da ni JB-ja.

Imam sicer SD reader za klasični konektor,ampak bi mogoče s pretvornikom probal če bo slo na IP5. Druga bolj neugodna rešitev je pošiljati po mailu pa shranjevati...  | 
	|||

Če bo še kdo imel enak problem kot jaz, naj si nalozi z AppStora aplikacijo iTransfer, brezplačna je. 

Vse kar potrebuješ je, da je iPhone in PC na isti mreži, pa lahko vse slike naložip gor preko vmesnika, vse slike spravi v Camera Roll, skratka super zadeva  | 
	|||

Zelena ali modra ikona?  
			_________________ If it doesn't challenge you, it doesn't change you.  | 
	|||

| 
	|||

Hvala   
			_________________ If it doesn't challenge you, it doesn't change you.  | 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |