to da bi z metronomom bi pa rabu kkšn let ker mam zbirko cca 6000komadov

iTunes | |||||||
to da bi z metronomom bi pa rabu kkšn let ker mam zbirko cca 6000komadov ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
VLC jaz si ga premaknem na desno stran tako da mi ne prekriva kakšnega okna.
Pol pomoje najbolš da si daš kot privzet program |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Hvala lp |
|||||||
![]() |
|||||||
the iphone cannot be synced. An iternal device error occurred. Ve kdo kaj kako se to reši? tudi ko želim spraviti zvonjenja je zgodba ista. hvala za odgovore. |
|||||||
![]() |
|||||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
![]() |
|||||||
o zgubljeni. imam gor itunse ta nove. in ravnokar sem uredil. bil kriv usb. dal na drugega in sedaj vse normalno dela. a si že v nemčiji. |
|||||||
![]() |
|||||||
Kako si uredit box set v itunesu kot je ta v apple storu (https://itunes.apple.com/us/album/discovery-box-set-remastered/id466761073)? Art work je samo en za vso kolekcijo 14 albumov. Ampak rad bi imel urejeno še tako, da bi lahko ločil komade po albumih? Any idea? ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
se pravi: - da mi ne napiše pod polovico komadov Various Artist - da mi ne da pod 1 artista za vsak njegov album popolnoma enak Artwork. - da vsak dobi svoj Artwork, ne da je polovica komadov brez Artworka. - in seveda, da ima vsak komad svoj album, izvajalca, naslov... Trenutno sem si pomagal z http://musicbrainz.org/doc/MusicBrainz_Picard, ki je brezplačen, samo ravno ne uredi zadeve tako kot bi moral. Vem, da obstaja nekaj plačljivih programov vendar imam občutek, da ne bodo opravili delo nič bolje kot zgoraj omenjeni program. Vem, da obstaja možnost, da si uredim vse tudi ročno ampak to je pač samo možnost, ki jo itunsi ponujajo na papirju in nič drugega. Če mi piše Unknown artist, kako naj potem jaz vem kdo je artist? Če mi piše Unknown Album, kako naj potem jaz vem v kateri album spada? Če mi ne najde Atrworka, kako naj potem jaz vem kateri Artwork je pravi? Skratka tole ročno urejanje je čisto brezveze..... No upam, da ima kdo preverjen program, ki dela tako kot mora, sploh če je plačljiv. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Potem so pa iz iTunsev vrgli ven iTunes DJ, in mi je postalo vse skupaj čist brez veze. Potem sem pa še na iPhounu doživel totalno razočaranje, ko sem videl, kak bogi je Music App. Tko da trenutno poslušem glasbo kar iz YouTuba in si tam delam playliste. Kakor zgleda butasto, samo nikoli nisem pričakoval, da mi bo za poslušanje glasbe bolj všeč YouTube, kot pa iTunes. Še posebej, ker so imeli vse skupaj že lepo rešeno. Tako na iPodih, kot na desktopih. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Zakaj bogi? Če imaš vse tako urejeno kot je treba je Music app odlična zadeva. Ne vidim razloga zakaj bi bil bogi. Seveda pa je predpogoj, da je vse urejeno, kajti v nasprotnem primeru je totalno neuporaben.
Brez zamere, ampak to je šele bedarija:) Se pravi ni nobenega pametnega programa....? |
|||||||
![]() |
|||||||
Da ne smetim teme, sam ko dam predvajat playlisto, mi komad na iphonu izpiše čez cel ekran, ko pa telfon obrnem postrani, dobim pa poln ekran kvadratnih slikc, iz katerih nimam šans razpoznat, za katerw komade gre. Res ne razumem logike. Zadeva je na nivoju kakega starega Symbiana. Sorry. Programerji so pač neki naprogramiral, je pa očitno manjkal nekdo, ki bi razmišljal o uporabnosti. So pa zadevo učinkovito zaklenil na Apple ID. Mislim predvsem na Home Sharing. |
|||||||
![]() |
|||||||
No saj uporabljam kot alternativo programu Tuneup, program MusicBrainz Picard, ki je free in verjetno deluje po poplnoma enakem principu kot Tuneup zato me malo skrbi, če bi se odločil za enega izmed plačljivih programov ali bi zadevo sploh naredil kaj bolje ali ne. Problem imam predvsem v tem, da program določi ogromno mojim komadov Album artist - Various artist in potem imam 500 albumov z naslovom Various artist.... Primer: Se pravi določi Various artist, notri pa čisto znan komad, kateri definitivno ne spada pod različne izvajalce.... ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Tega niti nisem še opazil.... Meni bolj preglavice dela to, da, če ne moreš komade tako uredit kot je treba potem je Music app in tudi Itunes Music čisto neuporabna zadeva. |
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |