http://www.racunalniske-novice.com/novice/mobilna-telefonija/apple/prve-tezave-za-novi-iphone-5s.html
| iPhone 5s težave - take in drugačne | |||||
_________________ Iphone 6 64gb Macbook Air 2013 13' i7 256 SSD Ipad AIR 32 gb iMac Retina 5K, 27-inch, Late 2014, 16 gb ram, 3tb fusion drive |
|||||
Lol skoraj sem sel brat. _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Do zdej še noben nima telefona, oz. se še prodajat ni začel, pa so že kar napake, haha računalniške novice.
|
|||||
_________________ iMac 21,5" 2011 iPhone 4S 16GB iPad mini 16GB |
|||||
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
@2iga haahaah slikca zmaga
|
|||||
Glihkar ugotovu da iphone 5S se nima podpore za simobil LTE.Vsej na spletni strani ne
_________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
itak da ma , to je bilo govora že v neki drugi temi na jabuku, če iphone 5 podpira , potem tudi 5S
|
|||||
Pejt pogledat na apple trenutno podpira samo nemcijo,anglijo,francijo vrjetno bo simobil podprt ko dobi iphona 5S _________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
itak ne razumem zakaj bi APPLE dal nekomu operateru dovoljeno za LTE lol...
|
|||||
http://www.apple.com/iphone/LTE/ a vidis simobila sploh ni vec na seznamu _________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
Saj ga tudi pri iPhone 5 ni vec navedenega... pa vemo, da deluje ... Tako, da se ne sekirat za nekaj, kar nima nekega pomena... Pac smo majhni... in je zadeva nekako "usla" iz seznama
|
|||||
Sorry, Računalniške novice so pa žal na nivoju Slovenskih novic...
|
|||||
.. no, pa začnimo!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Sem ti že na temi 5c povedal... Kako sploh pričakuješ kake težave pri takem super duper telefonu...
|
|||||
Pucko! Ne bodi no tak pesimist!
|
|||||
Pozdravljeni !
Zanima me, kako se kaj obnese baterija na 5s? Ali je boljša napram predhodniku itd. In kako se kaj obnesejo ebay pretvorniki iz lighting na micro usb ? (recimo da ga lahko polnim na klasičnem android polnilcu) Hvala |
|||||
so res tako rumeni paneli kot da bi jih kitajci delali?
|
|||||
Zdravo, mene pa samo nekaj zanima. Danes sem šel v hribe in sem imel prižgano aplikacijo motionX gps, izklopljen ekran, ter nobene aplikacije v ozadju. V cca 5,5h mi je aplikacija porabila 90% baterije. po koncu sem upazil, da je bil bluetooth on, samo pomoje to niti ni moglo vplivati bistveno.
Verjetno je to kar realna zmogljivost baterije pri 5s, kaj pravite, ali je morda kakšna druga varjanta v ozadju na katero bi moral biti pozoren? Pa še to, na splošno se mi zdi, da je ios7 bolj požrešen pri bateriji. Ne vem, ali se samo meni zdi, ker poraba baterije naj bi bila izboljšana. Hvala Nazadnje urejal/a webb Ned 22. Sep 2013 22:04; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
NEMCI skrekali TouchID?
http://www.forbes.com/sites/andygreenberg/2013/09/22/german-hackers-say-theyve-broken-the-iphones-touchid-fingerprint-reader Nemški hekerji trdijo, da so shekali fingerprint senzor. Slikali so prstni odtis uporabnika na steklu in z njim odklenili telefon. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 94, 95, 96 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |