Jabuk
Made in Israel
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 08.09.2008 15:53:48
Made in Israel
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Na eBayu UK sem kupil čisto nov glasbeni CD za zelo poceni skupaj s poštnino vred 6 EUR, kar pri nas stane 16 EUR. Edin v oko mi je padlo >>Made in Israel<<, pa sem se takoj spomnil, ko je Big Bang prodajal zelo poceni iPod nano-te kakšno leto nazaj, ki naj bi prav tako, prihajali iz Izraela ... ve kdo kaj več povedat o tem?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 08.09.2008 16:34:19
Kaj si kupil... CD?
No, ne vem ampak kolikor je meni poznano je Izrael precej tehološko KNOW-HOW država tako, da zakaj pa ne... kjer je pač ceneje tisti moment, tam se dela.
Konec konev pa se verjetno Apple ne zanaša le na enega proizvajalca. Kaj če proizvodnja pogori... a bodo kar čakali, da jo obnovijo in ta čas nič ne prodajali.

Hmmm, druga varianta pa je, da so jih naredili nekje v Aziji in z zadostno predelavo pridobili izraelsko poreklo (PAZI: poreklo ni isto kot "made in...") in jih morebiti na podlagi kakšnih trgovinskih sporazumov med državo Izrael in EU-jem, plasirali na EU tržišče brez kakšnih carin ipd. ... made in Izrael je pa kakšen privesek za promocijo Izraela... v bistvu brez veze.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: SG-LJ
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 08.09.2008 18:50:13
kolkr jaz vem je izrael kr tehnološko napreden. recimo orozje pa te vojne zadeve, majo najtaboljs na svetu.

lp,M
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 08.09.2008 19:37:10
makonja je napisal/a:
kolkr jaz vem je izrael kr tehnološko napreden. recimo orozje pa te vojne zadeve, majo najtaboljs na svetu.

lp,M

Če so pa militantna nacija Smile Preberi malo o njihovi zgodovini po 1954, al kdaj so že prišli na to območje kot država in njihove vojne v nadaljevanju. Izrael pač svoj obstoj nujno povezuje z militantnostjo družbe.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani