Trenutno sem lastnik ter uporabik enega letošnjih TOP - telefonov, Samsung Galaxy S4 Pri meni je od 13.5 letos, je pa revček pretrpel že marsikaj

No, naj najprej povem da s telefonof nisem niti približno zadovoljen. Imam več težav ki me spravljajo ob živce

kot so;
Nenehno počasno odzivanje, sploh kakdar si preko Wi-Fi povezan na internet, tudi ob polnem signalu. Potem včasih frizne ko sem v kakšni aplikaciji ali igri,večkrat se mi je že zgodilo da sem moral pdstranit baterijo ker niso delovali gumbi in podobno. Potem, ke na vsake toliko zajebava zaslon (na dotik) da moram zaklenit in ponovno odklenit telefon da lahko delam naprej. Čez počitnice sem imel večkrat hude težave s segrevanjem telefona, tudi do 40°Celzija, nekje v arhivu slik imam celo screenshot (posnetek zaslona) b battery widger ki je pokazal 39.6°Celzija

Potem pa še "stilske" napake: do včeraj ni niti enkrat padel na tla (bom napisal kaj je bilo), pa se mi ves čas od nakupa lušči kromirana obroba okrog zaslona. To me zelo moto ker izgleda grdo in ni poceni, garancije pa barabe ne priznavajo

To se je kot sem videl dogajalo tudi na Galaxy Ace, kolegu je padel na ekran iz 10cm

Obroba razpadla na 3 dele in odpadla
Vem, kaj boste rekli, eden prvih, serijske napake blabla itn..ampak pomislite, si tako vplivno podjetje to lahko privošči? Ko te lahko v gadget svetu nekdo povozi čez noč? Jaz mislim da ne,je pa to moje osebno mnenje

In tu se mi gre predvsem zaradi denarja. Dobil sem ga od Telekomovega potnika, ki rihta službene telefone preko vez, plus tega še lep popust in je stal 520€. Mislim, za takšno ceno mislim da lahko upravičeno pričamujem perfekcijo

Jezen sem, sam nase ker se mi ni dalo počakati še kakšna 2 tedna na HTC One. Ali pa vzeti malo rabljen iPhone 5.
No, sedaj pa je zadeva takšna

Včeraj je sestrica na telefonu špilala igrice (pač sedela na stolu in mela naslonjenega na mizo) in naenkrat BUM! Mene je kar streslo, ko sem videl telefon na tleh. Ampak ker so glih prinesl pico sem ga samo zaklenil in pospravil v žep. Potem doma pa sem se vsedel za mizo in malo boljše pregledal situacijo. Rezultati niso ravno vzpodbudni

Namreč: krom obroba, s katero imam itak dovolj problemov je na zgornjem robu šo bolj napokala in se bo začelo luščit da bo veselje, zadnji pokrovček je na 1 strani konkretno poravsan ("štrajfni", risi, praske, nwm kako bi opisal), in pa nočna mora; en del ekrana, na spodnji strani je znotraj nekako počil in se "razlil". Izgleda, kot bi reagiralo s neko hudo kislino, ker je tako flekasto oz. vijolično, teško opišem

Telefon, hvalabogu deluje normalno ampak vizualno je pa poden. Poleg tega ga itak ne maram oz. nisem zadovoljen in razmišljam o naslednjem:
- da bi ga naslednje leto zamenjal za 5S. Mater, gledam zadnjič dnevnikovo "predstavitev in takoj je pritegnil mojo pozornost

5C je pa za moje pojme sraota Jabučkarjem, Jobs bi se obrnil v grobu

Zame je iPhone vedno predstavljal nek prestižen teleton, ta 5 je pa za hipije ki so na LSDju

5S je pa

Tako da bi naslednje leto trdo varčeval, probal kaj "zaslužit" in si potem še nekaj izposodit, ter kupit 5S. Sedaj pa me zanima vaše mnenje? Se to splača? Za S4 bi/bom dobil tako malo da nevem če ga bom sploh prodajal, kot rezerva bi bil odličen

Hvala za menje!