Jabuk
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Galaxy S4 - iPhone 5S..
Jabi

Jabi

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 13.09.2013 17:34:07
Galaxy S4 - iPhone 5S..
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Trenutno sem lastnik ter uporabik enega letošnjih TOP - telefonov, Samsung Galaxy S4 Pri meni je od 13.5 letos, je pa revček pretrpel že marsikaj Confused No, naj najprej povem da s telefonof nisem niti približno zadovoljen. Imam več težav ki me spravljajo ob živce Rolling Eyes kot so;

Nenehno počasno odzivanje, sploh kakdar si preko Wi-Fi povezan na internet, tudi ob polnem signalu. Potem včasih frizne ko sem v kakšni aplikaciji ali igri,večkrat se mi je že zgodilo da sem moral pdstranit baterijo ker niso delovali gumbi in podobno. Potem, ke na vsake toliko zajebava zaslon (na dotik) da moram zaklenit in ponovno odklenit telefon da lahko delam naprej. Čez počitnice sem imel večkrat hude težave s segrevanjem telefona, tudi do 40°Celzija, nekje v arhivu slik imam celo screenshot (posnetek zaslona) b battery widger ki je pokazal 39.6°Celzija Confused Potem pa še "stilske" napake: do včeraj ni niti enkrat padel na tla (bom napisal kaj je bilo), pa se mi ves čas od nakupa lušči kromirana obroba okrog zaslona. To me zelo moto ker izgleda grdo in ni poceni, garancije pa barabe ne priznavajo Devil To se je kot sem videl dogajalo tudi na Galaxy Ace, kolegu je padel na ekran iz 10cm On no Obroba razpadla na 3 dele in odpadla

Vem, kaj boste rekli, eden prvih, serijske napake blabla itn..ampak pomislite, si tako vplivno podjetje to lahko privošči? Ko te lahko v gadget svetu nekdo povozi čez noč? Jaz mislim da ne,je pa to moje osebno mnenje Smile In tu se mi gre predvsem zaradi denarja. Dobil sem ga od Telekomovega potnika, ki rihta službene telefone preko vez, plus tega še lep popust in je stal 520€. Mislim, za takšno ceno mislim da lahko upravičeno pričamujem perfekcijo Wink Jezen sem, sam nase ker se mi ni dalo počakati še kakšna 2 tedna na HTC One. Ali pa vzeti malo rabljen iPhone 5.

No, sedaj pa je zadeva takšna Crying or Very sad Včeraj je sestrica na telefonu špilala igrice (pač sedela na stolu in mela naslonjenega na mizo) in naenkrat BUM! Mene je kar streslo, ko sem videl telefon na tleh. Ampak ker so glih prinesl pico sem ga samo zaklenil in pospravil v žep. Potem doma pa sem se vsedel za mizo in malo boljše pregledal situacijo. Rezultati niso ravno vzpodbudni Crying or Very sad Namreč: krom obroba, s katero imam itak dovolj problemov je na zgornjem robu šo bolj napokala in se bo začelo luščit da bo veselje, zadnji pokrovček je na 1 strani konkretno poravsan ("štrajfni", risi, praske, nwm kako bi opisal), in pa nočna mora; en del ekrana, na spodnji strani je znotraj nekako počil in se "razlil". Izgleda, kot bi reagiralo s neko hudo kislino, ker je tako flekasto oz. vijolično, teško opišem Zip it Telefon, hvalabogu deluje normalno ampak vizualno je pa poden. Poleg tega ga itak ne maram oz. nisem zadovoljen in razmišljam o naslednjem:

- da bi ga naslednje leto zamenjal za 5S. Mater, gledam zadnjič dnevnikovo "predstavitev in takoj je pritegnil mojo pozornost Cool 5C je pa za moje pojme sraota Jabučkarjem, Jobs bi se obrnil v grobu Rolling Eyes Zame je iPhone vedno predstavljal nek prestižen teleton, ta 5 je pa za hipije ki so na LSDju On no 5S je pa Like Tako da bi naslednje leto trdo varčeval, probal kaj "zaslužit" in si potem še nekaj izposodit, ter kupit 5S. Sedaj pa me zanima vaše mnenje? Se to splača? Za S4 bi/bom dobil tako malo da nevem če ga bom sploh prodajal, kot rezerva bi bil odličen Razz Hvala za menje!
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 13.09.2013 17:55:23
Re: Galaxy S4 - iPhone 5S..
Lol nebom bral vsega tega.

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 13.09.2013 18:14:07
To tu sprašuješ?
Hehe, kaj misliš da bomo svetovali?

Sam imam tudi S4, in je obup. Daj si gor googlerom, je dosti boljši kot samsungov rom. Vsaj za nekaj časa bo.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Skyfall
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 13.09.2013 18:24:46
Steve jobs je občasno vzel LSD. In nikakor ne moram ugotovit koliko si star, 12 in 40 hkrati?
Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 13.09.2013 18:50:49
skika, potem ti ni treba pisat ane Zip it Ali nabijaš poste?

drsah, ja S4 je polom. Za njega sem dal oogromno, pa na servisu je že bil, pa so ga imeli na nekem testu, kao vse ok, a še vedno dela za en qrc Devil Btw, si ti dr.sah z rumenim RS4?

iPredator, amm kaj res? To pa nisem vedel Rolling Eyes Star sem 13, to je to, nimam deljene osebnosti in starosti Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Novo mesto
Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 13.09.2013 20:09:54
CAR Very Happy
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 13.09.2013 20:25:22
N.K. je napisal/a:
... Tako da bi naslednje leto trdo varčeval, probal kaj "zaslužit" in si potem še nekaj izposodit, ter kupit 5S. Sedaj pa me zanima vaše mnenje? Se to splača? ...

Moje mnenje; če vse to počneš, da bo tvoja sestrica spet lahko igrala igrice, si res požrtvovalen! Rolling Eyes Rolling Eyes
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 13.09.2013 20:28:18
Jaz sem pred tem ko sem prešaltal spet na I5 imel S4. In vrjetno ne kupim več nobenega. Pustimo izdelavo, stock rom je živa katastrofa. Ne vem kolk hude specifikacije a telefon šteka za popizdit. Kup nekih popravkov je potrebnih da ga usposobiš da dela normalno. Pred S4 sem imel HTC ONe ki je dosti bolj tekoč telefon. No zdaj teh problemov nimam ker mam I5 Smile

 IPad 6th gen.
 TV 4k 5th gen.
 Airpods Pro
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: LJUBLJANA
Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 13.09.2013 20:41:02
No, saj tudi i5 ni premija, a glede na S4 še vedno boljši... So pa ti "pametni telefončki" vsi po vrsti precej dragi, baterije trajajo premalo in premalo... Ne vem, če ti je iPhone všeč in si ga želiš - go for it. Drugega ti ne morem svetovat...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor
Ni navedeno

Prispevek: #10   Objavljeno 13.09.2013 20:49:51
On more met top telefon, najboljši na šoli! Go for it Stonecat! Smile
i5s se ti vsekakor splača, nimaš problemov z flašanjem ipd, vse deluje b.p če sedaj prodaš S4, pa varčuješ, si boš hitro nabral za i5 pa imej tega do 6ke. Smile
Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #11   Objavljeno 13.09.2013 21:19:05
darkjedislo WTF Zzzzz

macata, to je bolj redko, samo občasno Very Happy Naslednjega telefona ne dobi v rke, pa če bo Nokia 3310i Laughing

Matej o ti si tut tuki. No sej mene itak poznaš (oz. si me poznal, saje veš o dogodkoh v teh dneh Wink ) iz Slo-androida Like

Photopress, boljši od s4 je sigurno Laughing

bucika, kater nick imaš na Slo-android? Pa kaj je s to šolo no Laughing
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Skyfall
Moški

Prispevek: #12   Objavljeno 14.09.2013 16:17:37
Joj pobec, najprej te moram vprašat zakaj rabiš tolk high-end telefon. Zdej ko je ves sklampan ga niti prodat ne moraš več dobro. In če se ti ne, da ukvarjat s telefonom v smislu ROM-ov, kernelov in ostalih patchov, bi moral vzeti iphone. Drugače verjemi da se da orng spedenat S4, samo rabiš imet žilico. Glede na to da jambraš o kešu pa res nevem zakaj si šel 520€ evrov zagont (btw na bolhi bi dal za novega manj), kar nekaj denarcev bi prišparal če bi vzel S3, note, xperio, ali pa kak rabljen iphone 5 ali pa 4S in 4 oba še vedno delata ful dobr Like Nakonc ti bo pa itak en ukradu telefon pa boš mel, ne pri teh letih kupovat telefonov za 700€ itak jih ne rabte, pa še preveč časa gor visite. Punce se naujo same nate popale če boš na telefonu sam igrce igrou Idea Very Happy Very Happy Very Happy
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Škofja Loka
Moški

Prispevek: #13   Objavljeno 14.09.2013 16:30:23
N.K. je napisal/a:
da bi ga naslednje leto zamenjal za 5S. Mater, gledam zadnjič dnevnikovo "predstavitev in takoj je pritegnil mojo pozornost Cool 5C je pa za moje pojme sraota Jabučkarjem, Jobs bi se obrnil v grobu Rolling Eyes Zame je iPhone vedno predstavljal nek prestižen teleton, ta 5 je pa za hipije ki so na LSDju On no 5S je pa Like Tako da bi naslednje leto trdo varčeval, probal kaj "zaslužit" in si potem še nekaj izposodit, ter kupit 5S. Sedaj pa me zanima vaše mnenje? Se to splača? Za S4 bi/bom dobil tako malo da nevem če ga bom sploh prodajal, kot rezerva bi bil odličen Razz Hvala za menje!

Smilis se mi, dejstvo da bi moral za telefon sparat, si izposojat denar itd pa meji ze na meji bolanega.

Ker al si hudo omejen al pa hudo razvajen otrocicek. Edino stvar ki ti priporocam je da prodas S4, kupis telefon za max 100eu ostali denar pa porabi za kksno kolo, zogo, teniske al pa smuce ko se zima pocasi bliza in ven na ulico se z vrstniki druzit!

Ko bos pa sluzi SVOJ denar pa si kupuj take telefone. Mene bi vest pekla da bi starse pri teh letih izkoriscal za take vsote in to za telefon.
Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #14   Objavljeno 15.09.2013 08:03:22
Omejen si ti Laughing Pač eni nimamo polno keša, ker imam še kaj drugega za nabavit in mi je mesečni prihodek 10€ žepnine Confused Kolo mam hud, teniske tud, žoge nerabim smučk ča tudi ne ker ne smučam Wink
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: ThePirateBay....
Moški

Prispevek: #15   Objavljeno 15.09.2013 09:10:58
N.K. je napisal/a:
Omejen si ti Laughing Pač eni nimamo polno keša, ker imam še kaj drugega za nabavit in mi je mesečni prihodek 10€ žepnine Confused Kolo mam hud, teniske tud, žoge nerabim smučk ča tudi ne ker ne smučam Wink

Hotu ti je sporočit da mal več KAVSAJ PA MALO MANJ MISLI NA TELEFON. Idea

Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #16   Objavljeno 15.09.2013 09:36:12
Iiin kaj to pomeni?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kočevje
Moški

Prispevek: #17   Objavljeno 15.09.2013 09:38:46
pusite otroka Wink

mislim da je ta tema primerna za zaklep

Nazadnje urejal/a codeguru Ned 15. Sep 2013 10:47; skupaj popravljeno 1 krat
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: ThePirateBay....
Moški

Prispevek: #18   Objavljeno 15.09.2013 09:42:10
N.K. je napisal/a:
Iiin kaj to pomeni?

Pomeni da je čas za smoki Very Happy

Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #19   Objavljeno 15.09.2013 10:41:14
Amm, slovensko prosim?
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #20   Objavljeno 15.09.2013 13:17:44
končno spet ena tema, da se lahko smejem cel popoldne. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani