Videorecorder za iPhone 2.x je ze na voljo... vendar v brezplacni verziji prikazuje reklame...
Je pa na voljo tudi brezplacna alikacija Cycorder, ki jo je napisal Saurik (avtor Cydie in Winterboarda) in se meni osebno zdi precej boljsa od Videorecorderja... Sicer zaenkrat snema brez zvoka... vendar pa lahko takoj, ko zakljucite snemanje, videoposnetek ze pogledate... in ni treba cakat (tako kot pri aplikcaiji Videorecorder) da video najprej pretvori ...
Saj je... pri aplikaciji Videorecorder... Samo ta prikazuje v brezplacni razlicici reklame ... in kar nekaj casa traja, da pretvroi video po koncu snemanja... pa se kakovost je slabsa...
Končno ma cycorder tudi snemanje zvoka....sedaj pa moj problem, kako prenesti posnetke na računalnik.....ali pa če mi kdo pove kje se posnetki nahajajo in ali jih lahko prenesem preko win scp na svoj comp.
Hvala
Jaz mam pa eno vprašanje, ki je nekako delno povezana s to temo, nočem pa zaradi tega odpirati nove. In sicer me zanima ali obstaja kak free program s katerim je mogoče snemati le zvok tako kot to počne diktafon.
Jaz mam pa eno vprašanje, ki je nekako delno povezana s to temo, nočem pa zaradi tega odpirati nove. In sicer me zanima ali obstaja kak free program s katerim je mogoče snemati le zvok tako kot to počne diktafon.
lp
kaj pa maš za eno verzijo fw?
Ok
1.1.4 je bil voice notes
2.0.. maš pa evernote, you note...
pa verjetno bi se našlo še kaj...
lp
V Appstoru je ena taka aplikacija z imenom Recorder (stane 0,99€) ... je pa se ena (SpeakEasy Voie Recorder), ki stane 1,99 U$D ...
_________________ Lp
Thomas
To imam že narejeno. Skratka, da povzamem: Ko želim inštalirati program preko AppStore mi ponudi vmesnik za prijavo. Vpišem podatke (v iTunes se lahko z istim account-om uspešno prijavim) in mi zateži tole: "Your account is only valid for purchases in the US iTunes Store."
Očitno je neka fora, da je na iPhone-u nastavljena regija Slovenija. ALi pač ... ?