nadgradnja na mountain lion | |||||
- je moja mašina dovolj močna da bo ML deloval brezhibno (8gb rama, dual core 2.4Ghz, geforce 320m) - kaj je bolje oz. kakšne so razlike/bonitete, če naredil clean install ali kar update-am - Če zdaj nadgradim na ML, bom imel tisto možnost, da lahko kasneje zastonj nadgradim na mavericks-a? _________________ ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
To odgovori samo prvo vprašanje.. _________________ ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() Najverjetneje bos moral Mavericks placat. |
|||||
![]() |
|||||
:S Kaj se mi v tem primeru potem bolje splača počakat na mavericks-a? (kdaj naj bi sploh prišel ven? ) _________________ ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() Clean install je smiselno narediti, saj maš potem čisto nov OS, brez kakšnih smeti na njem kateri bi lahko upočasnili delovanje ipd... Upgread je sicer tudi cool, ampak, če imaš čas pa voljo da bi svoje podatke prenesel na zunanji disk, reskiraj teh par ur za clean install, Raje počakaj še teh par mesecev da izide mavericks, saj nima smilsla 2x plačevat OS, izšel bi pa naj jeseni če se ne motim. |
|||||
![]() |
|||||
Hvala za dober odgovor. Problem je samo da sem hotel računalnik "zrihtat" preden se mi začne fax (torej pred oktobrom). Mavericks bo pa vrjetno kasneje prišel ane? Kako se pa dejansko naredi clean install? Najprej formatiram z snow leopardom in nato update-am? _________________ ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() OS X boš inštaliral kar hitro, edino kar traja je prenos podatkov in prilagoditve, samo ti to ziher nebo vzelo veliko časa, pač si pripraviš vse programe, itunes in iPhoto library in samo kopiraš... Na Mavericks se že splača čakati zaradi iCloud Keychaina, če imaš dosti uporabniških imen ![]() ![]() Imel bo tudi nekaj novosti tako da.... ![]() ![]() Naj se pa vsak sam odloči kaj bo naredil ![]() ![]() Na tem linku je fino razloženo kako se naredi bootable usb kluček KLIK tu pa kako se naredi clean install (seveda preskočič ta del z zamenjavo diska ![]() ![]() KLIK Nazadnje urejal/a Smush JR Sre 31. Jul 2013 21:39; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |