Macbook ne deluje - garancija "se zgodi" | |||
Simptomi so takšni: http://www.ifixit.com/Answers/View/44572/Dead.+No+longer+turns+on. Glede na to, da imam garancijo "se zgodi" še ravno en mesec bi jo rad uveljavil. Veste mogoče, če so kakšni triki pri uveljavljanju te garancije? Zanima me tudi, če je možno ob uveljavljanju garancije dobiti backup starega diska. |
|||
![]() |
|||
Koliko sem bral na tem linku, ki si ga priložil, pravijo da so zamenjali top case in jim je spet začel delovati. Nekakšen kratki stik power gumba. Lahko še probaš klasične pristope najprej kot so SMC in PRAM reset. Drugače pa nesi v BB in bodo uredili, mogoče dobiš celo novega. Jaz bom mojega proja tud nesel v BB zaradi firewire porta, ampak komaj po diplomi (saj imam garancijo še do 2015 ali 2016). Kolega je tud nesel proja (nevem letnice ampak je bolj stari bil) in so mu v okviru garancije "se zgodi" , dali novo generacijo takrat early 2011. Tako, da mislim da lahko pričakuješ pozitivne izkušnje. Razen če si kdaj kaj polil gor ali kaj podobnega. |
|||
![]() |
|||
Če vzamem ven disk, da naredim backup podatkov, lahko kaj težijo? Lahko od njih pričakujem, da bodo naredili backup oz, da bodo disk in podatke uničili, če ga ne uspejo popravit (glede na to, da velikokrat slišiš, da prodajajo rabljene diske kot nove)? Hvala za info! |
|||
![]() |
|||
In kaj si potem ugotovil za trackpad ? Naredi backup sam. Seveda če si disk sam kupil in ga vgradil, potem ko boš oddal maca na servis napiši kaj je tvoje da ti vrnejo potem. |
|||
![]() |
|||
![]() Hvala za informacije. Bodo prav prišle. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |