ma kdo kakega viška za brokenstone, v zameno dam iptorent
| Nekaj prostih povabil za SLO trackerje | |||||
ma kdo kakega viška za brokenstone, v zameno dam iptorent
|
|||||
Živijo,
če ima kdo invite za brokenstones ali what.cd bi prosil. Za zamenjat nimam nič, ker sem pasiven uporabnik, lahko pa plačam. Na ZS, hvala. |
|||||
Zelo poceni prodam naslednje invite:
TorrentLeech (3€) TvT.ro (5€) IPTorrents (3€) BrokenStones (2€) TorrentDay (3€) Waffles (5€) BIT-HDTV (4€) HD-Torrents (do nedelje po 3€) Seveda lahko ponudite tudi kateri drugi tracker v zameno. |
|||||
Če ima kdo kaj prostih povabil za BS, se toplo priporočam za enega, kontakt preko ZS.
_________________ Manje tri... Manje dva... Manje jedan... Izbaci ih! ........................ Neče da sluša glas razuma! Dobro... Na ljutu ranu, ljutu travu.... |
|||||
Tudi jaz se priporočam za kak invite (torrentleech, brokenstones). Žal v zameno nimam kaj ponuditi, lahko se pa dogovorimo za kako pivo al pa dva
_________________ MacBook Pro iPad Pro |
|||||
Akcija
samo danes invite za sceneaccess, eden najboljših trackerjev za TV serije in filme samo za 5€. P.S: Invite se dobi samo če se donira najmanj 10€, tako da dvomim da ga bi kjerkoli dobili cenej kot za 10€. če je kdo zainteresiran na pm. |
|||||
Ima kdo kaksno povabilo prevec za torrentleech?
|
|||||
Pošlji mi tvoj mail na ZS pa dobiš za TL.
|
|||||
Ima kdo kakšno povabilo za BS?
Lahko tudi kupim.. Hvala mail:mare92@gmail.com |
|||||
Kdo z invite-om za BS? Plačam
|
|||||
BS ima freeleech do 3.1.22
The event will start at 20:00 (UTC) 23rd December 2021 and will end at 20:00 (UTC) January 3rd 2022. |
|||||
fantje, ker torrent tracker ima največ up-to-date revij oz. magazinov ?
v zameno pošljem torrentleech invite |
|||||
Prosil bi za en invite za BS. Nakažem za pivo, zs
|
|||||
Lahko tudi jaz dobim invite prosim?
|
|||||
Se ne bi branil povabila.
|
|||||
ne vrjamem da bo kdo dal invite pod 50 eur + reskirat svoj primarni račun ker če oseba ni torrent "ozaveščena" noben nebo reskiral _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
..
Nazadnje urejal/a jerca Sre 29. Dec 2021 05:02; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
..
Nazadnje urejal/a jerca Sre 29. Dec 2021 05:03; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
nobenmu nikol več nič. tko sem jaz ostal brez BS računa z odličnim razmerjem.
![]() |
|||||
Pri meni maš še odprtega, ratio je dober , ne vem pa kaj je uni klicaj tam
Nazadnje urejal/a jerca Tor 28. Dec 2021 20:39; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 15, 16, 17 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |