Zanima me če se da DVD pogon kateremu se je že 5 krat spremenila regja kako odklenit oz ga prepričat v to da bi bral DVD-je vseh regij ?

| Regijsko zaklenjen DVD pogon | |||

Zanima me če se da DVD pogon kateremu se je že 5 krat spremenila regja kako odklenit oz ga prepričat v to da bi bral DVD-je vseh regij ? 

| 
	|||

po mojem nimas vec moznosti. se spomim da sem pred leti na G3 dobil nek programcek, ki je switchal regije, ampak pod pogojem, da si imel vsaj eno switch moznost v sistemu.

katero masino imas in pa kateri sistem poganjas?  | 
	|||

V to stvar sem se samo enkrat resno poglobil - ko sem kupil svoj prvi DVD pogon, sem prebral priložena navodila. Vsaj s tisto Toshibo je bilo tako, da si regijo lahko spremenli petkrat, potem pa si lahko poslal enoto "k njim" (bog ve kam in kako?!?), da so jo odklenili "pri njih".  

Zato sem prvi dan poiskal firmware in jo odklenil...  | 
	|||

Klele mas eno stran, ki je posvecena prov temu: Click 

| 
	|||

mašina=mac MINI

OS=Tiger 10.4.2 Regija je bila menjana do sedaj 3x, kar pomeni da sta še dve možnoti, sam se bojim da bo bonus hitr porabljen  | 
	|||

Kolikor vem se, da kljub regijam DVDje normalno gledati v VLCju, ne pa tudi v Applovem DVD playerju. Vsaj tako sem prebral po forumih.  

| 
	|||

res je. vlc pač ignorira regije. 

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |