Lenarit je napisal/a: |
Jaja, saj to mi je jasno, sem pričakoval nekaj v tej smeri.
Sussi na poiskanju, res me zanima kaj je mislil s počepom. Bo njegov odgovor kar najbolj vplival na kaj in kako. |
gre se zato, da se ti zna zgoditi, da ti bo ko boš sredi največ dela, da ti bodo, ko bo preobremenjen crashali appsi, ki jih boš najboljše potreboval in boš mel rainbow wheel in boš izgubljal podatke oz. delo, ki bo v procesu. In velikokrat popizdil zraven. Sicer menim da bi 13" v 80% primerih bil več kot dovolj močen, ampak ravno v ključnih momentih, kot so recimo zadnje ure pred deadlini ko vsi delamo z 220% bi najbolj popizdeval, verjemi.
Pa ne vem za katere programi si slišal, da bi rabil windowse? Tisti program ali dva ki se ju rabi za kakšne strojne oz gradbene predmete pol ure na letnik recimo, že nardiš pri katerem sošolcu

moj MBP še ni videl windowsev in mislim, da jih tudi ne bo.
Na koncu ti bom rekel, da ima nekaj ljudi 13" macbooke, in preživijo z njimi, ampak ne vem če jih imajo predvsem samo zaradi jabolka na hrbtni strani, ali dejansko brez broblema vse naredijo z njimi. Jaz vem, da s 13" ne bi zmogel. Je pa res odvisno tudi o osebne izbire katere programe boš uporabljal recimo za 3D in podobno, ker so eni zelo simpl in drugi izjemno požrešnji. Ampak na koncu, tudi, ko je že skoraj vse narejeno in sestavljaš finalni booklet ali plakat za projekt v photoshopu ali illustratorju, se meni dogaja, ko delam z ogromnimi fajli, da kdaj freezne ali pa se mi pojavi rainbow wheel in ko se mi je to dogajalo v zadnjih urah pred oddajami projektov, me je že nekajkrat zamikalo da bi ga zalučal v steno ali pa iz četrtega štuka