Zanima me, v čem je finta teh dealov, ki jih ponuja Apple za Mace, ker so občutno cenejši od onih v redni prodaji, in koliko vidim YouTube videe, ni neke razlike.
LP
-J
| Refurbished? | |||||||
Zanima me, v čem je finta teh dealov, ki jih ponuja Apple za Mace, ker so občutno cenejši od onih v redni prodaji, in koliko vidim YouTube videe, ni neke razlike.
LP -J |
|||||||
Kolkr sem jst seznanjen gre za predelavo starih stvari in potem ponovena prodaja le teh. Primer je baterija, ki ji zamenjajo celice in je zato cenejsa. Osebno se nisem kupil nobenega refurbished izdelka zato ne morem povedati izkusenj.
|
|||||||
Kot je že wehi povedal, gre za predelavo starih stvari in potem prodaja naprej.
Razlika je samo v pakiranju. Poleg tega imaš 1 letno garancijo in je vse enako, kot da bi kupil novega. Kolikor sem gledal nekaj YouTube videov in bral po internetu, naj ne bi bilo kakšne razlike v kvaliteti. |
|||||||
Kolikor sem slišal so zadeve še boljše, zato ker jih pošljejo k applu kjer jih njihovi inženirji popravijo ter testirajo!
Pa še po nižji ceni je. |
|||||||
Težko, da bi bili boljši. Ker ko kupiš dobiš tako še nerabljenega (če ga kupiš v trgovini). Če pa ti ob nakupu kaj ne deluje, pa imaš 14 dni časa, da ga vrneš in ti vrnejo denar. |
|||||||
Ampak na Refurbished modele je ista garancija kot na nove modele. Konkretno si ogledujem refurbished Mac minije in vsi po vrsti imajo v osnovi 12 mesecev garancije z možnostjo dokupa Apple Care Plan. Tako dejansko ni nobene razlike med refurb (v nemščini "generalüberholt") in novimi modeli. |
|||||||
Kaj sem pa jaz napisal drugega?
|
|||||||
Kje pa lahko to kupiš ? |
|||||||
@borut-t: Refurbished modele prodajajo v ZDA online Apple store pa verjetno še v večjih državah ...
V Sloveniji kolikor vem ne. |
|||||||
To bi reku.
A se potem res splača? Jih lahko dobiš v AUT ali GER ? |
|||||||
Po mojem se. Jaz si take zadeve ogledujem na eBayu pri nekaterih trgovcih -> npr. NRG Systems. Ali pa tudi pri Cancomu v Avstriji in tudi Nemčiji včasih znajo imeti kakšne refurbished modele. Treba je le vprašat. Jaz sem dva prejšnja Maca (PowerMac G4 466 MHz Digital Audio in PowerMac G 1.8 GHz DP) kupil kot refurbished modele in me nista pustila na cedilu.
Aja, narobe sem bral. Saj veš, funkcionalna nepismenost... |
|||||||
refurbished compi so tisti, ki jih uporabniki vrnejo zaradi taksnih ali drugacnih tezav (mrtvi pixli, baterija,..). Pri applu potem odpravijo tezavo, ga zapakirajo in prodajajo po nizji ceni, ker bil ze uporabljen. Glede na to da so ti izdelki stetirani, popravljeni in da imajo enako garancijo kot novi izdelki, mislim da se jih splaca kupit. Problem je sam da jih pri nas ni, zato bo treba it kam drugam. V ZDA jih majo 100% v austriji pa nemciji pa ne vem, treba bi blo pogledat na apple store strani teh drzav. lp, m
|
|||||||
Se opravičujem, ker obujam eno staro temo...
Kaj te refurbished modele lahko kupiš samo online ali lahko fizično greš v Apple store (USA) in jih tam kupiš? Jih je že kdo kupoval ? _________________ Dropbox, syncing documents, music, photos, and video across multiple PCs or MACs has never been so simple! MacBook (13-inch, Late 2008) iPhone 5S 64GB iPad Pro 9,7 128GB |
|||||||
Naj se jebejo s tem.
_________________ we are of borg |
|||||||
Argument??
_________________ Dropbox, syncing documents, music, photos, and video across multiple PCs or MACs has never been so simple! MacBook (13-inch, Late 2008) iPhone 5S 64GB iPad Pro 9,7 128GB |
|||||||
Kr neki na pamet Uraden opis, kaj pomeni "refurbished" http://store.apple.com/Catalog/US/Images/apple_certified.html LP |
|||||||
Cena za rabljen in prej pohabljen aparat je pač previsoka. Saj dejansko gerät funkcionira kot nov, jaz pač sitnarim glede cene.
_________________ we are of borg |
|||||||
Pa saj nikogar nihce ne sili, da je treba kupit
|
|||||||
ok .. še vedno nisem dobil odgovora: " jih lahko kupiš samo online ali lahko fizično greš v Apple store (USA) in jih tam kupiš? "
_________________ Dropbox, syncing documents, music, photos, and video across multiple PCs or MACs has never been so simple! MacBook (13-inch, Late 2008) iPhone 5S 64GB iPad Pro 9,7 128GB |
|||||||
Menda se da vcasih kupiti tudi v retail store... ni pa to pravilo ... Tukaj pise, da se jih da kupiti samo v online store... lahko pa menda narocis tako, da prevzames v retail store-u ... >> https://discussions.apple.com/message/23424529#23424529 http://store.apple.com/us/help/online_store_exclusives ![]() |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |