iPhone iz Recovery načina
|
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #101 Objavljeno 26.06.2013 19:52:11 Re: iPhone iz Recovery načina |
|
FloydFreak je napisal/a: | Brencho se enkrat hvala - tipke sem moral držat skoraj pol minute da je zagrabu DFU, vse ostalo pa itak ni bil problem Hvala za pomoč! |
V DFU nacin gres tako, da drzis tipko za vklop/izklop in HOME za 10 sekund, potem pa spustis HOME in se vedno drzis tikpo za vklop/izklop ...
Tisto, da drzis HOME in tipko za vklop/izklop pol minute ali vec pa gre se mi zdi, da v Restore mode ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #102 Objavljeno 26.06.2013 19:57:10 Re: iPhone iz Recovery načina |
|
ban je napisal/a: | Jaz pa še kar nisem uspel rešiti svoje težave ...
mal je jadno bit brez telefona en teden.
Klical sem tudi na servis in model tam pravi, da je šel BB čip falit (diagnoza po telefonu)... jaz pa sem potem naložil FW 3.1.2 (iz iClarified), ki ga je naložil, samo na koncu mi javi error 23... ki pa je softverske narave, kolker vem.
...če mi vsaj en pove kaka je procedura, bom že našel kako to narest na netu. da mi sam en reče npr. nalož si to-in-to, pa to-in-to, odklen s tem, pr tem pazi na to-in-ono... pač res, RES bi prosu dobro dušo da mi pomaga pr tem.
Loh me tut napi*dite, kaj delam, če nimam pojma .... sam nej pove pol rešitev
Hvala v naprej! |
Error 23 je lahko tudi hardverska napaka... in lahko, da ima tisti, ki pravi, da je CommBoard sel rakom zvizgat, lahko tudi prav... 
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #103 Objavljeno 26.06.2013 23:04:59 Re: iPhone iz Recovery načina |
|
Jest je napisal/a: | V DFU nacin gres tako, da drzis tipko za vklop/izklop in HOME za 10 sekund, potem pa spustis HOME in se vedno drzis tikpo za vklop/izklop ...
Tisto, da drzis HOME in tipko za vklop/izklop pol minute ali vec pa gre se mi zdi, da v Restore mode ... |
kdo te je kaj vprašal, uspelo mu je po držanju obeh tipk nekje pol minutketako kot ti je sam napisal  točno to sem tipisal v prejšnih postih, da vedno nekoga moti za-kaj si naredil na tak način in ne na drugačen, ter kako je pravilno, glavno je da deluje  hjao Jest..... 
_________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray /
|
 |
Jabuk Staff
Kraj: Logatec |
|
 |
|
Prispevek: #104 Objavljeno 26.06.2013 23:11:15 Re: iPhone iz Recovery načina |
|
brencho je napisal/a: | kdo te je kaj vprašal, uspelo mu je po držanju obeh tipk nekje pol minutketako kot ti je sam napisal točno to sem tipisal v prejšnih postih, da vedno nekoga moti za-kaj si naredil na tak način in ne na drugačen, ter kako je pravilno, glavno je da deluje hjao Jest.....  |

|
|
 |
|
Prispevek: #105 Objavljeno 26.06.2013 23:18:51 Re: iPhone iz Recovery načina |
|
iDavid4 je napisal/a: |  |
pravi si ti moderator
|
 |
Jabuk Staff
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #106 Objavljeno 26.06.2013 23:33:40 Re: iPhone iz Recovery načina |
|
brencho je napisal/a: | pravi si ti moderator |
Nauc se razliko med DFU MODE in recovery mode.
Poglej na youtube je kr fajn razlozeno. Potem pa povej kdo ima prav.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #107 Objavljeno 27.06.2013 00:04:41 Re: iPhone iz Recovery načina |
|
gpc17 je napisal/a: | Nauc se razliko med DFU MODE in recovery mode.
Poglej na youtube je kr fajn razlozeno. Potem pa povej kdo ima prav. |
Velja 
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #108 Objavljeno 27.06.2013 00:14:20 Re: iPhone iz Recovery načina |
|
Toxic people are toxic.
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #109 Objavljeno 27.06.2013 05:05:10 Re: iPhone iz Recovery načina |
|
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #110 Objavljeno 27.06.2013 09:17:29 Re: iPhone iz Recovery načina |
|
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #111 Objavljeno 27.06.2013 16:42:32 Re: iPhone iz Recovery načina |
|
neox je napisal/a: | Googli človk. Ne da se mi neki na dolgo pisat. Posodablaš lahko samo na FWje, ki jih apple popisuje torej v tvojmu primeru 4.1 ali najnovejši, ki mislim da je za 3gs trenutno 6.1.3. Potem moraš jailbrekat(redsnow, 6.1.3 samo tethered jailbreak), downgrejdat BB(redsnow) in na koncu še naložiš ultrasnow iz cydie. |
guglam že skor en fakin tedn... drgač pa tenx! V treh vrsticah si povedu točno to, kar sem rabu vedet
Štos je v tem, da mam tolk druzga dela, da ne morem sledit vseh apdejtov in sem ostal nekje tam, ko je vn pršu iOS4... vem, brez komentarja.
Zdej sm ga nesu na servis, da pogledajo če HW štima... in če ja, pol grem v napad nad telefon 
|
 |
Jabuk Staff
Kraj: Nova Gorica |
|
 |
|
Prispevek: #112 Objavljeno 19.07.2013 08:13:09 Re: iPhone iz Recovery načina |
|
Hmmm...ravnokar dobil en iPhone 4 kjer se je zgodilo sledeče:
Telefon se je polnil in ko je bil iztaknjen izi polnilca se je pokazal jabucek in potem samo "iTunes"...za ga povezat v itunes. Ko sem priklopil na iTunes mi pise da ga morem restorat. A je kaka moznost dobiti podatke back? Telefon ni bil nikoli prikljucen na racunalnik...(zato sem prvic naletel na tako situacijo)
Bom probal prvo tole:
alenbec je napisal/a: | Če ti ni do restoranja, inštaliraj gor starejši iTunes 8.1 oz. 8.0 in zaženi QuickPwn, ki ti javi da je telefon v Recovery načinu in ti ga vrže ven (Pritiskaš 15s Home+Power se mi zdi). Samo more QuickPwn opozorit in šele nato sledi navodilom dokler ga ne vrže iz Recoveryja.
PS: Ni ga treba jailbreakat. |
Pa da vidimo ce bo kaj. Ker sem probal vrst ven iz recovery mode in no go...
Lp Primoz
|
|
 |
|
Prispevek: #113 Objavljeno 19.07.2013 11:52:08 Re: iPhone iz Recovery načina |
|
pozdravljeni. imam eno težavo na iphone 3g , prosim če mi lahko kdo pomaga ,jaz sem probal že vse ampak ne gre. ko priključim telefon na itunes naredim restore in pride skoraj do konca samo še 1% mogoče crkne in se znova zažene in to eno in isto,javi napako ....blablabla.. 1013 eror. in tako se to ponavlja... poskusil sem z jailbreakom,vse naredi ,telefon se prižge,potem pa nimam možnosti za wi-fi ,bloothoth, ne kaže mi firmware kater je ne nič... in še javlja da ga moram priklopit na itunes da naredim restore... fak ne..
če kdo kaj ve o tem naj mi prosim pomaga. lP
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #114 Objavljeno 21.07.2013 17:26:15 iphone noče iz Recovery Mode |
|
Pozdravljeni,
prosil bi za pomoč. iPhone 4 na iOS 6.1 in JB sem danes reebotal (tako ko no naredim vsake toliko časa). Telefon mi je šel v recovery mode in ga nikakor ne morem spraviti ven. Naprej sem poskusil z TinyUmbrella in dal exit recovery, nato sem ga dal v DFU mode in poskusil z Fix recovery. Malo prej sem isto zadevo poskusil še z redsn0wom (oba programa sta najnovejša verzija) in ga nikakor ne morem spraviti iz recovery mode. Redsnow mi izpiše sledeče:
A ima še kdo kakšno idejo kaj narediti? Ne bo sicer nič hudega, če ga bom moral restorat vendar ali ima potem kdo kakšno idejo, kako naj vsaj pridem do podatkov, da prekopiram slike, teme itd...
Nazadnje, kar sem naložil iz Cydie je bil najnovejši Siriport, vendar sem ga tudi prej že rebootnil pa ni bilo težav.
Najlepša hvala za pomoč!
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Maribor |
|
 |
|
Prispevek: #115 Objavljeno 21.07.2013 17:51:31 Re: iphone noče iz Recovery Mode |
|
pač jailbreak shit  deal with it
restore na najnoveši ios za iphone 4, jailbreak na novo , na novo cydia tweaki
če si pametn si delaš icloud backup in tako pridobiš podatke nazaj ki si jih imel na telefonu (velja tud itunes backup)
če ne pa kaki program za brskat po iphone in ročno preneseš podatke ki jih rabiš (pozabi na cydia tweake)
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #116 Objavljeno 21.07.2013 20:01:00 Re: iphone noče iz Recovery Mode |
|
Ma ni shit, v 2 letih odkar uporabljam JB, se mi je to zgodilo prvič. Na srečo shranjujem shsh bloobse  . Backupa pa ne delam že nekaj časa  . No bom že nakak prišel do podatkov  .
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #117 Objavljeno 18.08.2013 20:18:43 problem z namestitvijo sistema |
|
Pozdravljeni,
Včeraj sem kupil rabljenega iphona 4 16gb.
Telefon je imel naložen ios 6.1.3 ampak bil očitno zaklenjen (?) namreč v levem zgornjem kotu je pisalo Searching... in pa seveda meni, da si prišel do izbire jezika, wirelessa... Ko sem telefon priključil na itunes, sem ga restoral.
In potem na koncu inštalacije doživim error (-1). Nekšni Broadband chip ?
Potem pa ugotovim, da se je izbrisal sistem ><. Sem probaval večkrat tudi ročno naložiti sistem preko shift+restore pa vedno dobim error (-1).
Rešitev sicer je (sn0wbreeze): http://www.youtube.com/watch?v=8OYjEP8xtBU&feature=em-share_video_user
Piše, da naj napravo priklopim ter ugasnem, samo kaj ko nimam več drsnika, da bi izklopil telefon. Telefon, ko ga ugasnem se takoj prižge in potem vedno vrže na connect to itunes.
Ugotavljam sedaj da se na vsake pet minut restarta oz menjana med logotom ter connect to itunes...
Slika sn0wbreeze:
Kako naj naložim sistem ?
Lep pozdrav,
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #118 Objavljeno 18.08.2013 20:46:51 Re: problem z namestitvijo sistema |
|
DFU mode, pa ti ga ne bo več iTunes zaznaval.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #119 Objavljeno 18.08.2013 20:48:07 Re: problem z namestitvijo sistema |
|
Potem pa tko ko si do zdaj, shift + restore, ipsw pa hope for the best. 
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #120 Objavljeno 18.08.2013 20:59:35 Re: problem z namestitvijo sistema |
|
Sem šel v DFU mode, vsaj mislim tako:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bITIiGswjFI
Zaslon je bil črn, na sn0wbreezu sem pritisnil (potrebno je bilo uganisti telefon) start da je naredil .ipsw potem je zaključil in sporočil naj grem v itunes.
Dam shift+restore, izberem datoteko in na koncu spet error (-1). Naj še prašam zakaj je ustvaril dve datoteke ?
Popolnoma isto ime samo pri eni piše Restore in je 13mb manjša.
Kje sem naredil napako ?
|
 |