RecBoot
edit:
se opravičujem za povezavo podobnega programa kot je omenil @Puck0, ampak meni je ta deloval.
Ko se je meni pokazal kabel in itunes logo, sem se tega naj-enostavneje rešil z tem programom: iPhone iz Recovery načina | |||||||
RecBoot
Ko se je meni pokazal kabel in itunes logo, sem se tega naj-enostavneje rešil z tem programom: edit: se opravičujem za povezavo podobnega programa kot je omenil @Puck0, ampak meni je ta deloval. _________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||||
![]() |
|||||||
meni enostavno noče vun vržt z recovery,... probal sem tudi ta RecBoot in se mi je neštetokrat resetiral pa še vedno nemorem ![]() pa mi je uspelo spravit ga v DFU, sem restoral normalno in še vedno ne deluje.. update: dobil sem informacijo da je bil gor nameščen ipad baseband,... Postopek kako sem naredil: 1) naredil custom firmware 2) spravil iphone 3g v DFU (redsn0w mi je vedno jabil USB comm,.. error -> ampak je spravil telefon v DFU, čudno?) 3)restoral custom firmware 4)removal ipad baseband 5)restoral spet na navaden firmware, saj so telefon uspeli odklenit. |
|||||||
![]() |
|||||||
Prej sem pisal v drugo temo, pa je mogoče tale bolj primerna... Imam tovarniško odklenjen iPhone 3gs (kupljen v Italiji). Naložen imam FW 3.1.2. Telefon sem takoj po nakupu jailbreakal z blackra1n. Delal je brez težav do predvčerajšnjim, ko je naenkrat izgubil signal. Iskanje operaterjev ni pomagalo, naredil sem respring, ker ni bilo nič drugače sem ga ugasnil. Po ponovnem priklopu se mi je pokazal znak za recovery mode, zraven pa še možnost klicanja nujne številke (če "slajdnem" gumb, se pokaže tipkovnica, pod njo pa sika, ki jo imam za ozadje), še vedno brez omrežja. ![]() Ko priklopim telefon na računalnik, mi ga iTunes najde, prepozna tudi, da je moj, zraven pa vrže sporočilo: iTunes cannot read the contents of the iPhone “moje-ime iPhone”. Go to the Summary tab in iPhone preferences and click Restore to restore this iPhone to factory settings. Kakorkoli telovadim s tipkami Home in Sleep/Power, nič ne premakne zadeve, lahko ga spravim v pravi recovery mode in v DFU, tretja varjanta pa je ta kjer se je zataknilo. Rad bi zadevo spravil nazaj k normalnemu delovanju, brez da izgubim podatke in aplikacije, ki sem jih imel naložene. Poskusil sem s Tinyumbrella (mimogrede, imam spravljene SHSH) in funkcija "fix recovery" ne deluje. Nekateri ste poizkusili z RecBoot - ne deluje. Po nasvetu sem poizkusil z redsn0w, ampakk ga sploh ne morem zaštartat, ker ne najde nobene .ipsw datoteke. Kaj mi je storiti? Lepo prosim za pomoč, ker ne vem več kaj naj probam ![]() Ker je že zelo dolgo tega, kar sem nazadnje takole mrcvaril svoj telefon, sem še kar štorast in bi prosil za obrazložitev za "telebane" ...aja, če v iTunes kliknem restore, se naloži prvotni iOS ali najnovejši? (če novejši, moram potem verjetno še downgradeat, ne?) Kar nekaj težav sem imel tudi, da sem našel redsn0w in recboot za 3.1.2 ... mogoče imam prestar baseband? Navadil sem se na aplikacije, pa nebi rad, da kaj nebi delalo, če bi upgradeal. |
|||||||
![]() |
|||||||
Zgleda da ne bo šlo drugače kot restore... ![]() ... al kaj? rad bi rešil čimveč podatkov (predvsem kontakti in smsji) pa sprašujem za možno alternativo. |
|||||||
![]() |
|||||||
The iPhone "iPhone" could not be restored. This device isn't eglible for the requested build.
nič... spravil sem se restorat telefon... ne vem, če sem prav postopal... naložil sem si 5.1.1 FW in redsn0w z namenom da ga kar jailbreakam na ta FW. Telefon sem dal v DFU in kliknil alt+restore. Izbral sem dolpotegnjeni FW in iTunes mi javijo Sem probal tudi enako s 3.1.2 in tam mi ga sicer naloži, na koncu pa javi error 23. Delam to narobe? Bi ga moral kar navadno restorat in potem downgreadat? Ali kaj drugega? |
|||||||
![]() |
|||||||
_________________ Trenutno v uporabi: MBP 13 i5(2016), Iphone X, Iphone 8+, Apple watch series 2, Iphone 6, Ipad mini 4, Ipod touch 6, Ipod touch 1, Shuffle, |
|||||||
![]() |
|||||||
Imam velik problem: na svojega iPhona 4s sem naložil iOS7 beta 1 (brez razvijalskega računa), in je zadeva delovala normalno. Včeraj mi je prek notification centra javilo, da je na voljo beta 2 in mi je sistem ponudil install now opcijo. Povsem po neumnosti sem to kliknil, ker sem pač mislil da če zadeva ne bo delovala, bom pač naredil reset in downgrade. Ampak nastali problem je sledeč: na temnem zaslonu se mi je pokazal applov logo, pod njim pa črta, ki nakazuje napredek inštalacije - kot da se sistem pač nalaga... ko pride do cca 10%, zadeva obstane za par minut, potem se telefon ugasne, se ponovno prižge, znova apple logo in nato znova proces inštalacije...in zadeva se ponavlja in ponavlja. Če poskušam tel. spraviti v DFU mode, ne dosežem nič, samo ugasnem ga - če ponovno prižgem, se znova začne zgoraj opisan proces. Prav tako ne pomaga, če ga priklopim na iTunes in tam poskušam DFU - ne računalnik ne iTunes sploh ne zaznata, da je karkoli priklopljeno.... Prosim pomoč - lahko karkoli naredim sam? Klical na iDoktor, in pravijo, da tud sami še niso imeli takega primera in ne vedo, kaj naj naredim.... Iskreno hvala za kakeršne koli koristne informacije.... |
|||||||
![]() |
|||||||
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=41809&postdays=0&postorder=asc&start=1200 Pa smo tumbal, da si registrirajte naprave, da ne bo takih problemov!!! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
![]() |
|||||||
To kar se mu je zgodilo sploh nima veze z to registracijo g. pučko, jaz imam registriran udid in se mi je pojavla ista napaka ![]() _________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||||
![]() |
|||||||
Gospod pa tut še nism, hvala. Anyway: naj proba postopek in še enkrat: priporocam registracijo, ker bo, ce ne drugega, GM zahtevala registracijo.. brencho, nikjer nisem zasledil tvoje resitve, ce se ti je zgodilo isto??? ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
![]() |
|||||||
Jest nič ne omenja, kako je uspel spravit v DFU - meni to nikakor ne uspe... |
|||||||
![]() |
|||||||
Sem temu (FloydFreak)napisal pv,ne da se mi z vami delit kako in kaj sem rešil, ker vsak ve samo popljuvat zakaj nisem naredil na tak ali drugač način. lahko pa pomagam titemu ki se je srečal z tem problemom ![]() _________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||||
![]() |
|||||||
Svašta, res.. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
![]() |
|||||||
zarad takih kot si ti ne pišem, ker vete samo kritizirat, sej ti pravim... tam je človek napiso da nima registriranega udid, si ga že napadal - kak je nwm kdo govoril kaj se bo zgodilo če si ne registrirate aparatov- vbistvu pa sploh ni imelo veze z tem kaj si povedal ![]() ne mislim se z takimi ukvarjat ![]() bye _________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||||
![]() |
|||||||
Ti, pa si zal izpadel, kot malo dete z liziko v ustih: nee, jst pa lizike ne dam. Hahahaha Res, zelo zrelo. FloydFreak: upam, da si resil nastalo zagato in ce ti je katerikoli postopek pomagal, bi prosil (za voljo drugih uporabnikov), da delis resitev tukaj. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
![]() |
|||||||
Ja, je rešil ker sem mu jaz pomagal, držal je 20 sekund home button+on/off tipki ter aparat spravi v dfu, ti pa spet najbol pametn pa o nekih lizikah ![]() ![]() _________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() mal je jadno bit brez telefona en teden. Klical sem tudi na servis in model tam pravi, da je šel BB čip falit (diagnoza po telefonu)... jaz pa sem potem naložil FW 3.1.2 (iz iClarified), ki ga je naložil, samo na koncu mi javi error 23... ki pa je softverske narave, kolker vem. ...če mi vsaj en pove kaka je procedura, bom že našel kako to narest na netu. da mi sam en reče npr. nalož si to-in-to, pa to-in-to, odklen s tem, pr tem pazi na to-in-ono... pač res, RES bi prosu dobro dušo da mi pomaga pr tem. Loh me tut napi*dite, kaj delam, če nimam pojma .... sam nej pove pol rešitev ![]() Hvala v naprej! |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Jest nisem imel problem pri nadgradnji...ampak se mi je sesul kar tako ... In za iPad mini nisem imel vpisan UDID... tako, da lahko potrdim, da deluje brez tega ![]()
GM sigurno ne bo zahtevala registracije... dosedaj so bile GM verzije vedno na voljo za vse... in se mi zdi, da so bile vedno enak build kot je bila potem final release ... Nazadnje urejal/a Jest Sre 26. Jun 2013 19:54; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |