Instaler na iPhone 3G
|
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 31.08.2008 21:43:45 Instaler na iPhone 3G |
|
Veliko se piše o tem kako inštalirati to in ono, a nikjer nisem zasledil, kako dodati na iPhone installer, ker ga pač nimam gor.
Hvala za pomoč.
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 31.08.2008 22:03:04 Re: Instaler na iPhone 3G |
|
refosk99 je napisal/a: | Veliko se piše o tem kako inštalirati to in ono, a nikjer nisem zasledil, kako dodati na iPhone installer, ker ga pač nimam gor.
Hvala za pomoč. |
s QuckPwn menda gre
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 01.09.2008 06:52:32 |
|
Sem probal QuickPwn... pa mi sploh ni vsec... ker sploh nimas nic vpliva na to, kaj bo naredil...
Prva stvar so startup logotipi... Te nadomesti z ananasom.... Poleg tega nisem vedel kaj se sploh dogaja... V nekem trenutku je vse skupaj izgledalo, kot da se je zablokiralo... na ekranu samo ananas... in e ne dogaja nick.. QwickPwn pa hoce spet zaceti od zacetka... Po ene 20 minutah cakanja, sem iphone rocno restartal... in je bil sicer delujoc.. samo logotip je bil zamenjan z ananasom...
Mi je veliko bolj vsec Pwnage Tool, kjer imas malo vec kontrole nad tem, kaj se dogaja...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 01.09.2008 06:53:28 Re: Instaler na iPhone 3G |
|
refosk99 je napisal/a: | Veliko se piše o tem kako inštalirati to in ono, a nikjer nisem zasledil, kako dodati na iPhone installer, ker ga pač nimam gor.
Hvala za pomoč. |
Installer dodas z nadgradnjo na 2.0.1 ali 2.0.2 ... pri 2.0 se ni bil vkljucen...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Vulcan |
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 01.09.2008 09:52:11 |
|
Jest je napisal/a: | Sem probal QuickPwn... pa mi sploh ni vsec... ker sploh nimas nic vpliva na to, kaj bo naredil...
Prva stvar so startup logotipi... Te nadomesti z ananasom.... Poleg tega nisem vedel kaj se sploh dogaja... V nekem trenutku je vse skupaj izgledalo, kot da se je zablokiralo... na ekranu samo ananas... in e ne dogaja nick.. QwickPwn pa hoce spet zaceti od zacetka... Po ene 20 minutah cakanja, sem iphone rocno restartal... in je bil sicer delujoc.. samo logotip je bil zamenjan z ananasom...
Mi je veliko bolj vsec Pwnage Tool, kjer imas malo vec kontrole nad tem, kaj se dogaja... |
Meni je pa slo hitro skozi in na moje presenecenje, ga je QP celo odklenil (se mi je po clean restoru spet zaklenil), ceprav verjetno je to v bistvu aktivacija, ker omrezje je bilo ves cas vidno.
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 01.09.2008 10:27:06 Re: Instaler na iPhone 3G |
|
Jest je napisal/a: | refosk99 je napisal/a: | Veliko se piše o tem kako inštalirati to in ono, a nikjer nisem zasledil, kako dodati na iPhone installer, ker ga pač nimam gor.
Hvala za pomoč. |
Installer dodas z nadgradnjo na 2.0.1 ali 2.0.2 ... pri 2.0 se ni bil vkljucen... |
Nadgradil sem na 2.0.2 in instalerja ni gor. Res pa je, da je iPhone 3G odklenjen na vsa omrežja.
LP
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 01.09.2008 10:55:56 Re: Instaler na iPhone 3G |
|
refosk99 je napisal/a: | Jest je napisal/a: | refosk99 je napisal/a: | Veliko se piše o tem kako inštalirati to in ono, a nikjer nisem zasledil, kako dodati na iPhone installer, ker ga pač nimam gor.
Hvala za pomoč. |
Installer dodas z nadgradnjo na 2.0.1 ali 2.0.2 ... pri 2.0 se ni bil vkljucen... |
Nadgradil sem na 2.0.2 in instalerja ni gor. Res pa je, da je iPhone 3G odklenjen na vsa omrežja.
LP |
A si ga jailbrejkou?
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 01.09.2008 15:47:09 Re: Instaler na iPhone 3G |
|
refosk99 je napisal/a: | Jest je napisal/a: | refosk99 je napisal/a: | Veliko se piše o tem kako inštalirati to in ono, a nikjer nisem zasledil, kako dodati na iPhone installer, ker ga pač nimam gor.
Hvala za pomoč. |
LP |
Uradna nadgradnja preko iTuens ne doda Installerja... moras ga jailbreakat... oz. nadgradit s "custom" firmwareom...
Kako? Na vrhu tega foruma je prilepljena tema (Ultimativna tema), kjer so linki do vodicev ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 01.09.2008 18:20:01 Re: Instaler na iPhone 3G |
|
BigZZ je napisal/a: | refosk99 je napisal/a: | Jest je napisal/a: | refosk99 je napisal/a: | Veliko se piše o tem kako inštalirati to in ono, a nikjer nisem zasledil, kako dodati na iPhone installer, ker ga pač nimam gor.
Hvala za pomoč. |
LP |
A si ga jailbrejkou? |
Evo uspelo mi je, hvala vam za nasvet.
Zanima pa me še, če je potrebno kaj naredit glede bluetootha, ker le ta mi namreč ne zazna prav nobene naprave, kljub temu da so okoli.
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 01.09.2008 18:53:06 Re: Instaler na iPhone 3G |
|
refosk99 je napisal/a: | BigZZ je napisal/a: | refosk99 je napisal/a: | Jest je napisal/a: | refosk99 je napisal/a: | Veliko se piše o tem kako inštalirati to in ono, a nikjer nisem zasledil, kako dodati na iPhone installer, ker ga pač nimam gor.
Hvala za pomoč. |
LP |
A si ga jailbrejkou? |
Zanima pa me še, če je potrebno kaj naredit glede bluetootha, ker le ta mi namreč ne zazna prav nobene naprave, kljub temu da so okoli. |
Me zanima, kaj boš odgovoril na to...
Kake naprave so okoli?
LP
-J
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Kranj |
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 01.09.2008 18:55:14 Re: Instaler na iPhone 3G |
|
refosk99 je napisal/a: | BigZZ je napisal/a: | refosk99 je napisal/a: | Jest je napisal/a: | refosk99 je napisal/a: | Veliko se piše o tem kako inštalirati to in ono, a nikjer nisem zasledil, kako dodati na iPhone installer, ker ga pač nimam gor.
Hvala za pomoč. |
LP |
A si ga jailbrejkou? |
Zanima pa me še, če je potrebno kaj naredit glede bluetootha, ker le ta mi namreč ne zazna prav nobene naprave, kljub temu da so okoli. |
a ti hočeš pošiljat podatke a?
mislem da se to pri iphonih ne da!!!!!!!!
mogoče bi ti gump ISKANJE kaj več povedal o tem
oprosti pa pristop 
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #12 Objavljeno 01.09.2008 20:29:11 Re: Instaler na iPhone 3G |
|
St0rMl0rD je napisal/a: |
Kake naprave so okoli?
LP
-J |
Slutis... tako kot jaz
Odgovor bo... Nokie, pa Sony Ericssoni, pa racunalnik... pa nobenega ne vidi...
Slusalke? Kaj pa je to?
Dosti heca...
Kot ze preveckrat povedano in napisano (ne samo tukaj, tudi povsod drugje, kjer se pise o iPhonih) ...
iPhone se zna preko Bluetooth povezovati SAMO in IZKLJUCNO samo z zvocno opremo... kar pomeni... razne BT slusalke, avtoinstalacije, kompleti za prostorocno telefoniranje...
iPhonov Bluetooh pozna samo dva BT profila... headset in handsfree ... Ostali nevemkoliko profilov pa ne pozna... torej razno posiljanje datotek, melodij, slik in to odpade...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #13 Objavljeno 02.09.2008 08:29:05 Re: Instaler na iPhone 3G |
|
Jest je napisal/a: | St0rMl0rD je napisal/a: |
Kake naprave so okoli?
LP
-J |
Slutis... tako kot jaz
Odgovor bo... Nokie, pa Sony Ericssoni, pa racunalnik... pa nobenega ne vidi...
Slusalke? Kaj pa je to?
No fantje sej tako hudo pa spet ni. V glavnem spoznal tudi to in najbolj pomembno je to, da dela na prostoročno zadevo v avtu.
Dosti heca...
Kot ze preveckrat povedano in napisano (ne samo tukaj, tudi povsod drugje, kjer se pise o iPhonih) ...
iPhone se zna preko Bluetooth povezovati SAMO in IZKLJUCNO samo z zvocno opremo... kar pomeni... razne BT slusalke, avtoinstalacije, kompleti za prostorocno telefoniranje...
iPhonov Bluetooh pozna samo dva BT profila... headset in handsfree ... Ostali nevemkoliko profilov pa ne pozna... torej razno posiljanje datotek, melodij, slik in to odpade... |
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Kamnik |
|
 |
|
Prispevek: #14 Objavljeno 02.09.2008 08:40:45 |
|
No, v avtu imam BT (Nokia) in se mi je iPhone povezal brez problema... potem sem ga poskušal povezat na iMac pa ne gre... a sem potem probal naredit nekaj (in se zraven k****l), kar po defoltu iPhone ne podpira?
LP
M
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #15 Objavljeno 02.09.2008 08:50:00 |
|
faganel je napisal/a: | No, v avtu imam BT (Nokia) in se mi je iPhone povezal brez problema... potem sem ga poskušal povezat na iMac pa ne gre... a sem potem probal naredit nekaj (in se zraven k****l), kar po defoltu iPhone ne podpira?
LP
M |
Tocno to... poskusal si narediti nekaj... kar se iPhone se ni naucil  ...
Verjetno to sparajo za kaksno od naslednjih verzij, kjer bo to ena izmed kljucnih novosti....  ... Druga pa upajmo da bo se Copy/Paste  ... MMSa pa octino ne bo... glede na to, da je AT&T ocitno zelo proti temu  ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Vulcan |
|
 |
|
Prispevek: #16 Objavljeno 02.09.2008 09:09:43 |
|
Kaksen je ta deal, da Apple vsakokrat kleceplazi, ko AT&T pozvizga?
Je to zato, ker so mogoce skupaj razvijali Iphone, ker ne morem verjet, da jim naredijo vecji biznis kot ostali del sveta. 
|
 |