iPhone 3GS - izguba signala | |||
jaz imam 3gs, iz Italije, tovarniško odklenjen, na 5.1.1, jailbreakan, in mi zdaj skoz signal izgublja - sredi pogovora, ko ga prižgem... do pred 3 tednov ni bilo teh problemov, pa je JB od samega začetka. Google iskanje ne obrodi sadov. lp |
|||
![]() |
|||
_________________ |
|||
![]() |
|||
restore pogledal, če je konektor za anteno zrahljan (konektor 7) zamenjal sim kartico --brez uspeha. sem pa danes opazil, da mi ob tem, ko mi vrže ven signal hkrati tud bluetooth ven vrže.. A je to logično al kaj dodatnega pove? lp EDIT: a kdo ve: a je antena za gsm signal in za BT ista? al sta dve? ker če mi obe skupi ven vrže in sta dve, pol najbrž ni v antenah problem, ampak nekje na nekem stiku. |
|||
![]() |
|||
Ugotovil sem, da se mi zelo redko/nikoli zgodi doma, da bi izgubil signal. Zelo pogosto pa se to dogaja v službeni stavbi. Tam imamo namreč postavljene mobitelove ojačitelje signala. Zdi se mi, da mi prekine povezavo, oziroma gre čez cikel No service-searching-pol signal takrat, če se premikam po stavbi, ne pa recimo če sem pri miru (ko sem po mojem mnenju koz povezan preko enega ojačitelja signala oziroma tako kot doma, kjer pobiram signal vedno iz istega "stolpa"). V glavnem, zanima me, če kdo ve angleški izraz za to menjanje od kje iphone vleče signal - torej operater je isti, zamenjuje pa se "oddajni stolp". Angleški izraz bi rabil, da bi lažje pogooglal za rešitev. A ima kakšen smisel ta teorija? A bi bil tu v anteni problem? Lp |
|||
![]() |
|||
imam en iphone 3g 16gb tovarniško odklenjen ki ga uporablja žena. Problem je da ko je 3g vključen in aktiven je nekaj signala, če pa 3g izključim in prešalta na edge je povečinoma no service. Je na 4.2.1. Ga bom probal še na novo pa set as new. Koliko bi bil servis za to? |
|||
![]() |
|||
Po nadgradnji na iOS 6.1.2 je začel delat težave z signalom naložen nazaj na 4.1 ampak težava še vedno ni odpravljena. Prosim za pomoč .. se da tole popravit ? Če se da ..kaka pa je cena popravila ? |
|||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |