| Citiram: |
|
Ce hoces samo uredit ozadje, je ravno Winterboard tisto tapravo... |
winterboard je prazna lista na katero dodajas theme, kako potem samo wallpaper spremenis? Glede na to da nima menuja (winterboard).
| appstore/cydia/installer | |||||
winterboard je prazna lista na katero dodajas theme, kako potem samo wallpaper spremenis? Glede na to da nima menuja (winterboard). |
|||||
Wallpaper najprej nastavis za lock screen v nastavitvah ... potem pa v Winterboardu izberes ustrezno opcijo ... (nevem zdajle na pamet)... Saj nima veliko opcij ...
Navaditi se je treba le na to, da je program zelo zelo enostaven... in v tistem seznamu zdruzuje vse... Ce recimo v eni vrstici pise "Dimm Background) to ni tema s takim imenom ampak funkcija, da se ozadje zatemni... torej da je na lock screenu normalno, kot podlaga ikonam pa je temnejse... |
|||||
No zdej sem ugotovil kaj je bilo narobe.
Ce instaliras Winterboard z installerjem je lista prazna (torej bel ekran) Ce instaliras z Cydio, dobis zraven nekaj moznosti in seveda takoj deluje vse. (dve ure sem zgubu z installerjem, ker mi ni bilo jasno zakaj ni nic v listi, jebiga) |
|||||
Zgleda, da so moje težave z Appstorom "rešene" z brisanjem igrice Diamond Twister. Na pa sem vrgla stran 4 evre.
Ne vem, a je problem, ker je 64 mega velika, ali pa ni popolnoma optimizirana.
bla bla bla |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |