Jabuk
Problem polnjenja MB pro
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 09.06.2013 22:52:03
Problem polnjenja MB pro
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni,

Na mojemu MacBooku pro 13" 2011 se mi je pojavil problem in sicer ko priklopim konektor od polnilca na računalnik (magent), mi ta noče polnit v kolikor ne močno pritisnem noter in ga fiksiram na točno določeno pozicijo na kateri polni.

To se je zgodilo že punci na MB 13" 2010, ko je zamenjala polnilec je bilo nekaj časa ok sedaj pa se napaka spet pojavlja.

Se je komu že kaj takega pripetilo? Kako ukrepati, da ne bomo 2x letno kupovali novih polnilcev?

Najlepša hvala za odgovore in lep pozdrav,

Matej
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 10.06.2013 04:51:18
Re: Problem polnjenja MB pro
Nosis polnilec naokoli? Ce ja, bi bilo priporocljivo paziti kako in kje, da se kontakti ne unicijo.

Sam sicer v zadnjih 6 letih odkat so ti polnilci tega problema nisem imel. Pa dnevno prenasam stvari naokoli.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 10.06.2013 06:28:41
haroker je napisal/a:
Nosis polnilec naokoli? Ce ja, bi bilo priporocljivo paziti kako in kje, da se kontakti ne unicijo.

Sam sicer v zadnjih 6 letih odkat so ti polnilci tega problema nisem imel. Pa dnevno prenasam stvari naokoli.

Hmm ja polnilce oba s punco redno prenasava okrog tako, da v kolikor se lahko tukaj unici potem je verjetno res to krivo. Se mi pa zdi vse to skupaj zelo cudno. Meni deluje bolj kot, da je magnet na konektorju slab.... Ne vem. Najverjetneje bom moral kupiti novega. Sad
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 10.06.2013 07:29:28
Vseeno poklici na EPL in povej problem. Lahko da dobis zamenjavo, lahko pa da bos vseeno moral kupiti novega.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani