(V preteklosti so vse moje naprave s kamero imele pokrov, tako da ni bilo dileme in je bil tisti del stekla pod pokrovom "svet".
| Obcutljivost kamere na packe, prstne odtise, praske... | |||||

Ima kdo kaj vec izkusenj glede tega, kako je z obcutljivostjo iPhone kamere na eventuelne packe, prstne odtise in praske na zadnjem delu, ki pokriva kamero? Je treba biti ekstremno previden in pred fotografiranjem po moznosti se posebej spucati tisti del?

(V preteklosti so vse moje naprave s kamero imele pokrov, tako da ni bilo dileme in je bil tisti del stekla pod pokrovom "svet".  | 
	|||||

Če boš pazil na cel telefon, je skrb za kamero povsem odveč, ne gre pa z njo zabijat žebljev ali pa metat ob tla kar pa sicer velja za vse take in podobne naprave, mar ne? 

| 
	|||||

Tvoje skrbi so popolnoma odveč....  
			_________________   | 
	|||||

.. razen vijola blura lece, pa prahu ki se nabira v leci sami .. _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Odkar imam novega nič več.... ![]() _________________   | 
	|||||

Verjetno se kaksen odboj svetlobe pozna, ce recimo mocno sonce sveti s strani?

This.  | 
	|||||

Noo, tut jst ne. Ampak težave SO! _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

O cem vidva to? Pri meni ni ne enega ne drugega.  

| 
	|||||

Če nameriš proti soncu, se poznajo vijolični krogci, kar marsikoga zmoti. Sicer je pa  zadeva popolnoma normalna, saj se tudi na DSRL fotoaparatih zgodi enako. 

| 
	|||||

Če uporabiš filtre teh težav ni(DSLR)… 
			_________________   | 
	|||||

Občasno se mi pri uporabi kamere na zaslonu pojavljajo vijolične in zelene vertikalne črte ki utripajo včasih pa celo zajamejo cel zaslon.

Sliko prilimam takoj ko se mi spet pojavi.  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |