Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Naslednja
vsezaapple.si
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #241   Objavljeno 29.12.2012 14:34:06
Re: vsezaapple.si
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ponavadi je tako, ko enkrat imas sledilno stevilko, je posljka ze sprejeta s strani kurirske sluzbe... Ni mi jasno, kako je potem lahko stornirano... Embarassed

Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #242   Objavljeno 29.12.2012 14:39:41
Jest je napisal/a:
Ponavadi je tako, ko enkrat imas sledilno stevilko, je posljka ze sprejeta s strani kurirske sluzbe... Ni mi jasno, kako je potem lahko stornirano... Embarassed

Jest: kaj ni jasno? Poslana je bila sledilna številka DHL različnih izdelkov (ne le od Mateja, zato da bo lažje spremljal. Nazaj pa ni bilo poslanega odgovora.

Zato sta bila omenjena dva takoj prodana drugemu kupcu. Glede na to, da se Matej vrne po praznikih, ne vidim problema, da še enkrat na mail potrdi naročilo in ko bo prišel nazaj ga bo prejel.

Iz DHL pošte so sporočili, da lahko prihaja do eno ali dnodnevne zamude pri pošiljanju zaradi praznikov.
Ponavadi traja pošiljanje končni stranki 2-4 delovne dni, a tukaj so prazniki...
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #243   Objavljeno 29.12.2012 14:43:07
Sem zastopil, da je dobil sledilno stevilko za posiljko poslano njemu...

Sicer sem vprasal bolj iz firbca ... Embarassed

Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #244   Objavljeno 31.12.2012 15:00:44
Danes sem dobil svoj iPhone 5 32GB. Moram pohvalit njihov odnos do strank, vse je bilo kot smo se dogovorili, telefon pa mi je Dejan tudi osebno dostavil, ker je imel pot mimo Ljubljane.

Prvič sem kupoval pri njih, in definitivno ne zadnjič. Vse pohvale.
Toplo priporočam.

Lp,
Jan
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Trbovlje
Moški

Prispevek: #245   Objavljeno 31.12.2012 16:56:35
Sicer ne vem, kako tole finančno znese lastniku spletne trgovine, ampak bom definitivno naročil iPada pri njih, očitno so zanesljivi, kot pravite tu. Pa še zastonj poštnina. To ni ravno stalna praksa pri slovenskih spletnih trgovinah. Smile

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #246   Objavljeno 08.01.2013 09:40:40
Kupili ipad zadnje generacije na vsezaapple.si in je vse OK.
Vsekakor priporočam nakup!

LP
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #247   Objavljeno 14.01.2013 17:07:53
Sicer nerad delam negativno reklame predenj je karkoli končano, ampak bom tokrat naredil izjemo in povedal svojo zgodbo.

V četrtek, 2. januarja, sem na VseZaApple.si naročil iPada zadnje generacije. Ker nisem dobil nobenega maila o potrditvi naročila, sem jih naslednji dan kontaktiral prek maila in vprašal kako je s tem. Dobil sem odgovor, da bo naslednji teden (torej enkrat 7-13.1.) že pri meni. V četrtek, 10. januarja, še vedno ni bilo nič in sem informativno poklical, da vidim, pri čem smo. Dobil odgovor "ja gospod, nekaj se je zalomilo, iPada smo dobili šele danes. bomo jutri takoj poslali po pošti in bo v soboto pri vas, dajte mi še naslov". Dobro, se zgodi, težave z dobavljivostjo. V soboto sem celo dopoldne čakal poštarja, a zaman. Sem bil že rahlo jezen in danes spet poklical, da vidim, kaj je bilo tokrat. Spet sem dobil odgovor, da so iPada dobili šele zdaj in da naj jim dam moj naslov za dostavo. Torej so se mi v četrtek zlagali, da so ga dobili in da bodo poslali?! Dobro, naj jim bo, zapleti pač. In še to, če jutri ne bo poštarja z iPadom, ga v naslednjih dneh sploh ne bol prevzel, če bo seveda kdaj prispel paket. Bi bil pripravljen počakati, če bi seveda povedali po resnici, da ga še niso dobili. Tako pa so očitne bile le laže. Torej, če bo jutri prispel, vzamem besede nazaj in je to to, če ga pa ne bo, ga grem pa kupit drugam, kjer mi ga bodo lahko dobavili. Smile

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #248   Objavljeno 14.01.2013 18:46:05
Desty je napisal/a:
Sicer nerad delam negativno reklame predenj je karkoli končano, ampak bom tokrat naredil izjemo in povedal svojo zgodbo.

V četrtek, 2. januarja, sem na VseZaApple.si naročil iPada zadnje generacije. Ker nisem dobil nobenega maila o potrditvi naročila, sem jih naslednji dan kontaktiral prek maila in vprašal kako je s tem. Dobil sem odgovor, da bo naslednji teden (torej enkrat 7-13.1.) že pri meni. V četrtek, 10. januarja, še vedno ni bilo nič in sem informativno poklical, da vidim, pri čem smo. Dobil odgovor "ja gospod, nekaj se je zalomilo, iPada smo dobili šele danes. bomo jutri takoj poslali po pošti in bo v soboto pri vas, dajte mi še naslov". Dobro, se zgodi, težave z dobavljivostjo. V soboto sem celo dopoldne čakal poštarja, a zaman. Sem bil že rahlo jezen in danes spet poklical, da vidim, kaj je bilo tokrat. Spet sem dobil odgovor, da so iPada dobili šele zdaj in da naj jim dam moj naslov za dostavo. Torej so se mi v četrtek zlagali, da so ga dobili in da bodo poslali?! Dobro, naj jim bo, zapleti pač. In še to, če jutri ne bo poštarja z iPadom, ga v naslednjih dneh sploh ne bol prevzel, če bo seveda kdaj prispel paket. Bi bil pripravljen počakati, če bi seveda povedali po resnici, da ga še niso dobili. Tako pa so očitne bile le laže. Torej, če bo jutri prispel, vzamem besede nazaj in je to to, če ga pa ne bo, ga grem pa kupit drugam, kjer mi ga bodo lahko dobavili. Smile

Glede dobavljivosti apple izdelkov vsi nategujejo od simobila, big banga, apple store trgovin, itd....to ni nic novega...
Jablanator

Jablanator

Kraj: Koroška
Moški

Prispevek: #249   Objavljeno 14.01.2013 22:54:32
Lj-st je napisal/a:
Glede dobavljivosti apple izdelkov vsi nategujejo od simobila, big banga, apple store trgovin, itd....to ni nic novega...

Se strinjam z Lj-st...zastopim pa tudi, kako smo včasih neučakani, ko čakamo na kakšno novo Apple igračo Razz

Na koncu pa...če trgovec res ni nategator in prevarant...pozabimo na vse in se posvetimo novi igrači... Wink

Bom pa verjetno v kratkem nabavil eno zadevo preko vsezaapple...pa bom dopisal svoje izkušnje!?! Very Happy

Jablanator

Moški

Prispevek: #250   Objavljeno 15.01.2013 11:06:14
Desty: mislim, da bi morali izdelek že prejeti. Lahko se kakšen dan-dva več zavleče. Odvisno od DHL-, ki nam pripelje robo.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Nova Gorica
Moški

Prispevek: #251   Objavljeno 15.01.2013 11:43:44
Vse lepo in prav....ampak ce jaz osebno recem, da je stvar POSLANA je tudi POSLANA...ne pa da se laze kupcem...to mi res ni vsec. Meni postenost velja veliko...veliko!!!

Lp Primoz

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #252   Objavljeno 15.01.2013 14:03:47
Primoz78 je napisal/a:
Vse lepo in prav....ampak ce jaz osebno recem, da je stvar POSLANA je tudi POSLANA...ne pa da se laze kupcem...to mi res ni vsec. Meni postenost velja veliko...veliko!!!

Lp Primoz

True! Like
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #253   Objavljeno 15.01.2013 14:21:03
Se tudi jaz strinjam... se celo zadnji odgovor je malo cuden... v istem stavku pise, da bi moral izdelek ze dobiti... in kasneje da se lahko se kaksen dan-dva zavlece ...
Kolikor sem razumel, DHL dostavlja podjetju, ta pa to potem poslje naprej strankam, ki so narocile robo ... In dokler izdelek ni na poti do koncnega kupca, je brezveze govorit, da je ze na poti, da bo jutri, da bo v ponedeljek... ali celo, da bi ze moralo biti dostavljeno Rolling Eyes Confused

Sicer bom spet tisti "tasiten"... ampak sem le napisal svoje mnenje... In ne... nisem stranka tega podjetja... in verjetno tudi nikoli ne bom On no

Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Nova Gorica
Moški

Prispevek: #254   Objavljeno 15.01.2013 14:58:17
Jest je napisal/a:
Sicer bom spet tisti "tasiten"... ampak sem le napisal svoje mnenje... In ne... nisem stranka tega podjetja... in verjetno tudi nikoli ne bom On no

V soboto bo luna, tak da ti je oprosceno. V tej temi sem bil jaz tisti ta siten, tako kot pri kuponlandiji...ampak a je res tako tezko povedat RESNICO in rect strankam, da bo poslano naprej takoj ko bo zadeva na zalogi in jo pricakujemo dne tega in tega....ne pa, da je zadeva ze poslana itd...

LP Primoz

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #255   Objavljeno 15.01.2013 16:38:46
Da še zaključim zgodbo... Danes je iPad prispel in že veselo nalagam aplikacije. Smile

Stevie Jobs

Kraj: MS
Moški

Prispevek: #256   Objavljeno 07.06.2013 20:02:54
Spletna stran ni dostopna? Je slo v maloro vse skupaj? Rolling Eyes

 MBP13 M1, 16GB, 1TB, macOS Sonoma /27" iMac 3.4GHz i7, 16GB, 2TB SATA+256GB SSD, AMD Radeon HD 6970 2GB /Apple TV 3rd Generation /Apple Watch Series 6 GPS 44 mm Space Gray /iPod classic 160GB /iPod nano 16GB /iPad 9 64GB /iPad Air 2 64GB /iPad Air 32GB /iPad 3 32GB /iPad 2 16GB /iPad 16GB /iPhone 12 Pro 512GB /iPhone X 256GB /iPhone 7 128GB /iPhone 6S 128GB /iPhone 6 128GB /iPhone 5S 64GB /iPhone 5 64GB /iPhone 4S 64GB /iPhone 4 32GB /iPhone 3GS 32GB /iPhone 3G 8GB /iPhone
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #257   Objavljeno 07.06.2013 20:13:00
Feren je napisal/a:

On no

Kaj pa whois na domeni? Lahko da je samo potekla domena Rolling Eyes
Šerif

Šerif

Kraj:   
Moški

Prispevek: #258   Objavljeno 07.06.2013 20:35:00
Feren je napisal/a:

Bi verjel, da res.

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #259   Objavljeno 07.06.2013 22:28:50
Puck0 je napisal/a:
Bi verjel, da res.

R.I.P. A je blo kej druzga za pričakovat?

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Vesolje
Moški

Prispevek: #260   Objavljeno 08.06.2013 07:05:04
Stran deluje normalno,.... Razz

« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Naslednja
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani