Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Naslednja
iPhone 2.0.2
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #261   Objavljeno 30.08.2008 10:06:46
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ok uporabniki winsov,a se še komu dogaja sledeče:
Prej ko sem priklopil iphone na dock mi je vista prepoznala iphone in ponudila da snemem slike itd sedaj ko sem pa na 2.0.2 pa nič any ideas??
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Vulcan
Ni navedeno

Prispevek: #262   Objavljeno 30.08.2008 15:39:10
Itunsi ti ga pa zaznajo?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Vulcan
Ni navedeno

Prispevek: #263   Objavljeno 30.08.2008 15:43:25
Quickpwn za OSX navodila

http://sleepers.net/news/2008/08/29/quickpwn-osx-guide/

Citiram:
Unlockers remember, quickpwn does not activate!

hecno, ampak včeraj po navadnem restoru z originalnim 2.02 v Itunsih se mi je Ifone zaklenil, potem sem pa iz firbca quickpwnala, pa je bil spet odklenjen Confused
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #264   Objavljeno 30.08.2008 16:08:24
Itunes mi ga normalno zazna vista tudi zapiska ko ga priklopim ampak nikjer več tistega kot novi disk kaj želite storiti slike dol pa to.
Kaj to je s kakimi driverji povezano sedaj ko je updatean na 2.0.2???

PAAAA daj no zdaj ga niti itunes več ne prepozna wtf???
Prokleti kreteni programerski štreberji špeglarski!!!

Nazadnje urejal/a Pretorian Sob 30. Avg 2008 16:19; skupaj popravljeno 1 krat
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #265   Objavljeno 30.08.2008 16:10:26
Pretorian je napisal/a:
Itunes mi ga normalno zazna vista tudi zapiska ko ga priklopim ampak nikjer več tistega kot novi disk kaj želite storiti slike dol pa to.
Kaj to je s kakimi driverji povezano sedaj ko je updatean na 2.0.2???

Si slucanjo kdaj kliknil, naj ne "tezi" vec... Ker to je odvisno od tega, kateri program je povezan s tem...

Kateri program pa se ti je odprl. Pri meni se na WIN PCju odpre recimo ACDSee...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #266   Objavljeno 30.08.2008 16:24:48
Pa kaj si ti norrrr malo.
Nič jest nisem stisnil toliko pa vem enostavno se je sm.... aparat odločil da se vgasne in ga winsi ne prepoznajo več nič nisem stisnil samo na dock sem ga dal in ga sploh več niti itunesi ne prepoznajo kr sam od sebe se je ugasnil in resetiral OMFG.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #267   Objavljeno 30.08.2008 16:26:20
Kaj pa če držiš home tipko pa vklop izklop nekaj časa, se zgodi kaj?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #268   Objavljeno 30.08.2008 16:29:23
Pretorian je napisal/a:
Pa kaj si ti norrrr malo.
Nič jest nisem stisnil toliko pa vem enostavno se je sm.... aparat odločil da se vgasne in ga winsi ne prepoznajo več nič nisem stisnil samo na dock sem ga dal in ga sploh več niti itunesi ne prepoznajo kr sam od sebe se je ugasnil in resetiral OMFG.

Ze spet tvoji izpadi... Smile ... Si slucajno dal spet nazaj tisti USB podaljsek, ki ti je ze pred nedavnim grenil zivljenje? Embarassed Wink

Si eden izmed redkih, ki imas stalno probleme s tem iphonom... oz. niti ne z iphonom...ampak ocitno z racunalnikom ...

Pomoje pri tebi velja kratica PEBKAC Cool Embarassed Confused ...

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #269   Objavljeno 30.08.2008 16:50:01
Jest je napisal/a:

Pomoje pri tebi velja kratica PEBKAC Cool Embarassed Confused ...

Laughing Laughing Laughing
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #270   Objavljeno 30.08.2008 16:55:39
Ok jest veš več o iphonih ampak tako hudo pametnega pa se ne delaj.
Ne jaz nisem problem exist betwen keyboard and chair o winsih sem ti lahko doktor!
Ampak ne poslušaš kaj sem rekel da mi ga danes itunes zazna vista pa samo opozori prej ko sem ga pa ponovno vklopil na dock pa nič več niti eno niti drugo in tel se je sam od sebe resetiral.

Bom probal pol z reinštalacijo in če treba restore ampak sprašujem,če je že kdo slučajno mel kaj podobnega pa da mi takoj pove v čem je catch.
Hvala!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #271   Objavljeno 30.08.2008 17:04:24
probal winpwn 2.5 beta samo se zruši preden konča custom firmware nekateri pravjo da se to odprav če se gre v expert mode pa da particijo na 700mb samo nevem kaj morm zdej tam kliknt ko me upraša ''do you want to delete bootneuter'' kaj dam ja ali ne kaj sploh naredim s tem
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #272   Objavljeno 30.08.2008 17:07:27
idi pod expert daj delete boot neuter pa daj si root na 1000 da bo mir pa gre lepo skozi!!1
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #273   Objavljeno 30.08.2008 17:11:49
Pretorian je napisal/a:
Ok jest veš več o iphonih ampak tako hudo pametnega pa se ne delaj.

Se ne delam nic pametnega... Tako kot ponavadi poskusam pomagati... ampak izgleda noces pomoci Sad ...

Citiram:
Ne jaz nisem problem exist betwen keyboard and chair o winsih sem ti lahko doktor!

A res? Ocitno me ne poznas dovolj Smile ... In iz tvojih postov sodec, ne bi rekel, da si mi lahko doktor... Mogoce v preklinjanju ... pri poznavanju Windowsov pa pomoje ne... Se namrec ukvarjam precej z Windowsi... ze skoraj od zacetka (Windows 3.0 oz. 3.1)... in imam tudi narejenih nekaj izpitov MCP (ce ves, kaj to pomeni)... tako da tega komentarja ne bom kar tako pozrl. Tebe sicer ne poznam drugace kot po tem, da veliko preklinjas in imas stalno probleme Smile Cool Wink Confused Very Happy Smile Rolling Eyes << upam, da je dovolj smeskov... da ne bos tega vzel prevec resno... ampak bolj kot dobronameren komentar Smile

Citiram:
Ampak ne poslušaš kaj sem rekel da mi ga danes itunes zazna vista pa samo opozori prej ko sem ga pa ponovno vklopil na dock pa nič več niti eno niti drugo in tel se je sam od sebe resetiral.
Pomoje imas precej "sesute" Windowse...

Citiram:
Bom probal pol z reinštalacijo in če treba restore ampak sprašujem,če je že kdo slučajno mel kaj podobnega pa da mi takoj pove v čem je catch.
Hvala!

Ce po pravici povem... nevem v cem bi drugace lahko bil problem ... Mozne razloge sem ze napisal...

Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #274   Objavljeno 30.08.2008 17:15:24
Pretorian je napisal/a:
idi pod expert daj delete boot neuter pa daj si root na 1000 da bo mir pa gre lepo skozi!!1

Ce root na 1000 pomeni, da naj bo particija 1 GB, je to brezvezno doeljen protor, ki ne sluzi nicemur ... Kolikor sem bral je na Windows verzijah dovolj dat tam nekje malo cez 500 MB... Ce je tam recimo 550 MB ali max. 600 MB, je pomoje cez glavo dovolj...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #275   Objavljeno 30.08.2008 17:24:57
Na bratovem sem dal na windowsih skozi postopek na 512 in je čisto okej, nič več ne rabiš.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #276   Objavljeno 30.08.2008 17:26:54
Jest hvala za odgovore nisem preveč resno vzel,lepo da imaš izpit jaz pa delam z rač.
Ja očitno imam hude težave z tem frdamanim iphonom kajti non stop je nekaj.
In opažam da vsakič ko dam tel na novo lepo šiba se restarta hitro ko pa enkrat naložim in uporabim customize pa mi telefon restarta tudi po minuto in pol celi se upočasni težave se pojavijo.

Ne vem kje je težava zakaj ga ne prepozna sploh več prvo nekaj sedaj pa sploh ne več dont get it bom pa reinštaliral pa videl.
Glede roota pa si jaz dam na 1000 da nimam pol opozoril low disk space raje mam placa sej ne škodi vsak pa po svoje.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #277   Objavljeno 30.08.2008 17:38:07
Pretorian je napisal/a:
Jest hvala za odgovore nisem preveč resno vzel,lepo da imaš izpit jaz pa delam z rač.

Saj jaz tudi delam z račulaniki Smile ... v sluzbi in tudi v prostem casu Smile ...

Citiram:
Ja očitno imam hude težave z tem frdamanim iphonom kajti non stop je nekaj.
In opažam da vsakič ko dam tel na novo lepo šiba se restarta hitro ko pa enkrat naložim in uporabim customize pa mi telefon restarta tudi po minuto in pol celi se upočasni težave se pojavijo.

S tem pa nimas samo ti tezave... Customize precej upocasni zadevo... tudi veliko stevilo namescenih aplikacij preko AppStore...
Trenutno imam skora prazen iPhone, ker sem probal QuickPwn... pa dobesedno "leti"... Ko bom pa sincal nazaj aplikacije, pa bo reboot spet trajal kar precej dolgo... So dolocene aplikacije, ki zadevo precej upocasnijo...

Citiram:
Ne vem kje je težava zakaj ga ne prepozna sploh več prvo nekaj sedaj pa sploh ne več dont get it bom pa reinštaliral pa videl.
Glede roota pa si jaz dam na 1000 da nimam pol opozoril low disk space raje mam placa sej ne škodi vsak pa po svoje.

Tudi ce das manj ni opozoril o "low disk space"... ker tako vse zadeve namesca na taveliko particijo... Ta 500 MB pa je zgolj za sistemske zadeve... Pri Windows programu ocitno vec nalozi na tisto particijo, zato je tudi 500 MB ravno toliko pramelo, da ne gre skozi... Pri MAC verziji Pwnage je ta particija 500 MB in ko s pomocjo BossToola premaknes se fonte (aplikacije zvonjenja in so ze privzeto na taveliki particiji) pa je potem od 500 MB se prostega okoli 170 MB...

Pred premikanjem fonotov:

Po premikanju fonotv:

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #278   Objavljeno 30.08.2008 17:54:17
nevem zakaj je zdaj na novem winpwnu 2.5 lahko najmanj 700mb particija prej pa 500mb oziroma 512mb sem imel prej na 2.0.1
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #279   Objavljeno 30.08.2008 21:15:50
Ok evo po popolnem zbrisu ituneso in qiuck time z sistema mi ga sedaj spet prepozna v itunesih ampak windows čeprav ga zazna mi ne ponudi opcije download pictures ali da ga zazna kot external drive???

Aha nekaj je očitno fizično narobe z dockom ali kablom od docka kajti sedaj mi wins kaže da ne prepozna usb naprave pol jo prepozna,ko ponovno zaženem spet ne prepozna tak da ne vem več res.
Jablanator

Jablanator

Kraj: Šentjernej
Ni navedeno

Prispevek: #280   Objavljeno 31.08.2008 09:18:19
Živjo. Problemček. V winterboardu, sem dau temo za navigation bar, že na 2.0.1, pol updatu, pa jailbreaku, zdaj pa ne morem temo odstrant. V cydiji je ni ne najdem je več da bi jo še enkrat inštaleru nč mi ne gre, pa me zanima kje jo lahko najdem če ssh-jam pa jo ročno zbrišem.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani